Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μίστερ, ένα πράγμα σου ζητώ: Το μάτι να γυαλίζει!

Μίστερ, ένα πράγμα σου ζητώ: Το μάτι να γυαλίζει!
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:49
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ο Ολυμπιακός προχώρησε επισήμως στην αλλαγή προπονητή του, έχοντας πρώτα απολύσει τον Κάρλος Κορμπεράν και στη συνέχεια ανακοινώσει την πρόσληψη του Μίτσελ, σήμερα 21/9, νωρίτερα μέσα στην ημέρα. Η ομάδα του Πειραιά προχωρά στη νέα εποχή της, με τον Ισπανό τεχνικό στο τιμόνι και εκείνος έχει, αμέσως-αμέσως, μία σημαντική… δουλειά να κάνει! Να φροντίσει το μάτι των παικτών του να… γυαλίζει!

Από εκεί πρέπει να αρχίσουν όλα! Τα λιοντάρια στο Ρέντη να… βρυχηθούν ξανά! Η ομάδα χρειάζεται «αέρα», χρειάζεται ψυχολογία. Χρειάζεται πέρα και πάνω από όλα, να πιστεύει πάντα στις δυνάμεις της και στην ΑΠΟΛΥΤΗ ανωτερότητά της, από όλους τους αντιπάλους της…

Με λίγα λόγια, να… γυαλίζει το μάτι όλων στο Ρέντη! Από τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή, μέχρι τους… κόνους στην προπόνηση, αν γίνεται. Υπερβολή, ναι, αλλά το τονίζουμε, γιατί η ομάδα έχει δείξει μία έλλειψη ψυχικής τόνωσης, η οποία δεν της αρμόζει. Και την οποία ο Μίτσελ καλείται ΑΜΕΣΑ να διορθώσει, για να το πάρει ο Ολυμπιακός… «αλλιώς» και να μπει στη νέα εποχή του με ορμή!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης