Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΖΩΝΤΑΝΑ: Η παρουσίαση του Μίτσελ από τον ΘΡΥΛΟ!

ΖΩΝΤΑΝΑ: Η παρουσίαση του Μίτσελ από τον ΘΡΥΛΟ!
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 15:11

Νέα εποχή Μίτσελ! Νέα εποχή στον Ολυμπιακό, ο οποίος προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης 21/9 στην επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον Ισπανό προπονητή! Ο Μίτσελ επιστρέφει στο σπίτι του και πιάνει άμεσα δουλειά, για να ανεβάσει ξανά τον Θρύλο επίπεδο και να δώσει στην ομάδα του Πειραιά τον «αέρα» που αυτή χρειάζεται αυτή τη στιγμή!

Ο Ισπανός προπονητής κάθεται αυτή την ώρα για πρώτη φορά στο πάνελ, ως νέος προπονητής του Ολυμπιακού, στη δεύτερη θητεία του εδώ! Παρουσιάζεται επισήμως και «σφραγίζει» την έλευσή του στην ομάδα στην οποία αναδείχθηκε προπονητικά και πέτυχε σπουδαία πράγματα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός «συστήνει» ξανά στον κόσμο του Ολυμπιακού και τα ΜΜΕ, τον Ισπανό τεχνικό, στη δεύτερη θητεία του στο λιμάνι! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ηγέτης και Πρόεδρος του Ολυμπιακού κάθεται δίπλα στον Ισπανό τεχνικό και τον παρουσιάζει στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Όπως πρέπει…

Για πάμε…

Διαβάστε επίσης