Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανοικτό του τερματοφύλακα, το «ψάχνει» ο Ολυμπιακός

Ανοικτό του τερματοφύλακα, το «ψάχνει» ο Ολυμπιακός
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 15:59

Ένα από τα ανοικτά μεταγραφικά ζητήματα στον Ολυμπιακό, είναι εκείνο του τερματοφύλακα. Ένα θέμα το οποίο σωστά απασχολεί την «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα, αφού η ομάδα δείχνει ότι χρειάζεται μια προσθήκη εκεί, για να τονωθεί η θέση. Όχι ότι αν δεν γίνει βέβαια, ο Ολυμπιακός θα έχει εκεί σοβαρό πρόβλημα. Ο Βατσλίκ, με τα απολύτως θετικά και τα αρνητικά του, είναι ένας μεγάλος τερματοφύλακας και αρκετές φορές έχει στηρίξει την ομάδα, σε δύσκολες καταστάσεις.

Γίνεται καθημερινά πολλή κουβέντα για το θέμα, ονόματα «παίζουν», του Πασχαλάκη παραμένει στο προσκήνιο… Όχι από τον Ολυμπιακό, βεβαίως, ο οποίος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, για το θέμα… Ακούγονται πολλά, γράφονται περισσότερα, ο ίδιος ο Έλληνας κίπερ έχει εμφανιστεί αινιγματικός σε διάφορες τοποθετήσεις του σχετικά.

Το θέμα είναι ανοικτό. Όχι το θέμα «Πασχαλάκης». Το θέμα «γκολκίπερ». Ο Ολυμπιακός το «ψάχνει» και κοιτάζει πως θα στηρίξει τον Βατσλίκ στον άσο, με έναν εν δυνάμει βασικό τερματοφύλακα. Δεν είναι δεδομένο ότι θα αποκτηθεί παίκτης, ενώ η έλευση του Μίτσελ θα διαμορφώσει εντέλει τα δεδομένα. Αναμένουμε…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης