Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Με σκληρή δουλειά θα το γυρίσουμε και θα είμαστε νικητές!»

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Με σκληρή δουλειά θα το γυρίσουμε και θα είμαστε νικητές!»
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 16:14

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσίασε το απόγευμα της Τετάρτης στο κοινό και τα ΜΜΕ τον Μίτσελ, ο οποίος επιστρέφει στο λιμάνι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε για τον «άνθρωπο που εμπιστεύεται», για «τη φιλική σχέση που διατήρησαν οι δύο πλευρές όλα αυτά τα χρόνια», για «τη σκληρή δουλειά που χρειάζεται η ομάδα για να είναι ξανά νικήτρια. Και όχι μόνο. Εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον, ενώ παράλληλα τοποθετήθηκε και για την εικόνα της ομάδας τον τελευταίο καιρό και τα αποτελέσματα που εκείνη είχε.

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε μεταξύ άλλων στην πρώτη του τοποθέτηση:

«Σας καλωσορίζω όλους στην παρουσίαση του Μίτσελ και να πω και δύο κουβέντες για τον ίδιο. Ο Μίτσελ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Τον γνωρίζουμε όλοι από τη θητεία του στον Ολυμπιακό και πολύ παραπάνω από τη θητεία του ως ποδοσφαιριστής, κορυφαίος ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής.

Με τον Μίτσελ ζήσαμε πολύ ωραίες στιγμές, ανεπανάληπτες ευρωπαϊκές βραδιές, με έναν Ολυμπιακό να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και να κοιτάζει στα μάτια τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και πρωταθλήτριες στην Ισπανία, στην Ιταλία, ακόμα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα θυμόμαστε όλοι αυτά τα ματς.

Τους κοιτάξαμε στα μάτια, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, δεν ήταν μόνο άμυνα για να πάρουμε το αποτέλεσμα και το ευχαριστηθήκαμε όλοι μας αυτό. Επίσης, αυτό που κατάφερε ήταν η ψυχολογία των παικτών να είναι η κατάλληλη για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις ομάδες και να τις κερδίσουμε. Επίσης μας γνωρίζει καλά, γνωρίζει πολλούς ανθρώπους οι οποίοι είναι μαζί μας χρόνια.

Είχαμε μία καλή συνεργασία και όταν σταματήσαμε τη συνεργασία μας παραμείναμε φίλοι και ο καθένας ήθελε το καλό του άλλου. Και ο Μίτσελ το καλό του Ολυμπιακού και εμείς να πάει καλά οπουδήποτε ήταν. Υπήρχε μία επαφή, άρα δεν υπάρχει και περίοδος προσαρμογής. Αυτά έχω να πω δεν χρειάζεται να λέμε πολλές κουβέντες. Πιστεύω ότι αυτό που χρειάζεται είναι πολλή δουλειά, συγκέντρωση και καλή απόδοση μέσα στο γήπεδο».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσίασε και τον Ζοζέ Ανιγκό, αλλά και όλους τους συνεργάτες που έχει επιλέξει για να επαναφέρουν τον Ολυμπιακό στις επιτυχίες. Δείτε τι ανέφερε ο Πρόεδρος χαρακτηριστικά για τους συνεργάτες του: «Θα ήθελα να παρουσιάσω και τον Ζοζέ Ανιγκό, ο οποίος είναι ήδη μαζί μας τέσσερα χρόνια. Θα είναι ο διευθυντής ποδοσφαίρου. Ένας άνθρωπος με τεράστια εμπειρία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τεράστιες επιτυχίες, με παίκτες οι οποίοι μαζί του μεγαλούργησαν. Θα είναι κοντά μας, θα είναι δίπλα στον Μίτσελ με την εμπειρία του και με τις γνώσεις του να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι μαζί μας, διαχρονικά. Ένας άνθρωπος ο οποίος και αγαπάει τον σύλλογο και προσφέρει καθημερινά. Κι επίσης ένας άλλος συνεργάτης του Μίτσελ ο οποίος έχει ξεκινήσει εφέτος μαζί μας, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ένα παιδί του οποίου έχω τυφλή εμπιστοσύνη. Λατρεύει τον σύλλογο και θα είναι μαζί μας για πολλά χρόνια. Πρόκειται για συνεργάτες στους οποίους έχω εμπιστοσύνη και καθημερινή επαφή. Τους γνωρίζει και ο Μίτσελ από το παρελθόν. Πιστεύω ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».

Διαβάστε επίσης