Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρινάκης για Μαρσέλο-Χάμες: «Πολλές βραδιές δικές μας, μέρες δικές μας, αποτελούν μια ολόκληρη ζωή για άλλους!»

Μαρινάκης για Μαρσέλο-Χάμες: «Πολλές βραδιές δικές μας, μέρες δικές μας, αποτελούν μια ολόκληρη ζωή για άλλους!»
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 16:55
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Μεγάλη αλήθεια από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ακόμη μία! Σε ερώτηση του Διονύση Βερβελέ, κατά την παρουσίαση του Μίτσελ, από τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, ο Μαρινάκης ήταν… αφοπλιστικός! Και… τέζα οι δήθεν Ευρωπαίοι και οι ψευτοπρωταθλητές… Αυτό απάντησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε σχετική ερώτηση για τις «βόμβες» Μαρσέλο και Χάμες και πως κατάφερε να τους πείσει να έρθουν στην Ελλάδα!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Για εμάς, με την εμπειρία που έχουμε και με τις επαφές που έχουμε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, μπορούμε να διαπραγματευτούμε, να πείσουμε ορισμένους μεγάλους παίκτες, να έρθουν στην Ελλάδα και να παίξουν στον Ολυμπιακό.

Ορισμένες φορές επειδή λέγονται διάφορα, θεωρώ ότι τα δώδεκα αυτά χρόνια, στον Ολυμπιακό έχουν γίνει πάρα πολλά. Και έχουν γίνει πάρα πολλά όχι με τις επιτυχίες μέσα στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Για αυτό πολλές βραδιές δικές μας, ή μέρες δικές μας, μπορεί να αποτελούν μια ολόκληρη ζωή για άλλους. Ή 10 ζωές… Οπότε εμείς συνεχίζουμε να αξιοποιούμε αυτές τις επαφές.

Καθώς επίσης και αυτό που έχει βοηθήσει πάρα πολύ είναι η ενασχόλησή μας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Είναι κάτι το οποίο βοηθάει τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και αυτή τη στιγμή που βρίσκεται και στην Πρέμιερ Λιγκ μας βοηθάει ακόμη περισσότερο. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να καταλάβουμε όλοι. Ότι δουλεύει πάντα υπέρ του Ολυμπιακού.

Τώρα όλα τα άλλα δεν έχουν καμιά σημασία. Σημασία έχει ότι όταν μπορείς να μιλάς με διάφορους ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη, από μια ομάδα τις Πρέμιερ Λιγκ, σίγουρα σου κάνει τη δουλειά σου πιο εύκολη και εδώ στην Ελλάδα. Αυτό είναι, τίποτα παραπάνω.

Όπως έλεγα στον Μίτσελ χαριτολογώντας όταν ήρθε, έχουμε γίνει μια μικρή παροικία της Ρεάλ Μαδρίτης. Από τον Μίτσελ, τον Καρεμπέ, τον Μαρσέλο, τον Χάμες… Και τι άλλο θα πάρουμε…».

Που να τα ζήσουν αυτά οι απέναντι… Που…;

Διαβάστε επίσης