Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η δυνατή ομάδα που επέλεξε ο Πρόεδρος για να δούμε τον Ολυμπιακό που ονειρευόμαστε

Η δυνατή ομάδα που επέλεξε ο Πρόεδρος για να δούμε τον Ολυμπιακό που ονειρευόμαστε
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:14

Δυνατή ομάδα δεν έφτιαξε ο Ολυμπιακός μόνο με τους παικταράδες που πήρε το προηγούμενο διάστημα. Δυνατή ομάδα επέλεξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και με τους ανθρώπους που στελεχώνουν το ποδοσφαιρικό τμήμα και στους οποίους έχει μεγάλη εμπιστοσύνη. Το είπε και ο ίδιος ο Πρόεδρος του Θρύλου, άλλωστε, στην επίσημη παρουσίαση του Μίτσελ!

Από τον Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία και τον γενικό αρχηγό Αβραάμ Παπαδόπουλο, ως τον Αθλητικό Διευθυντή Κριστιάν Καρεμπέ και τον Διευθυντή ποδοσφαίρου, Ζοσέ Ανιγκό. Αυτός είναι ο νέος θωρακισμένος Ολυμπιακός που «χτίζεται» όπως πρέπει για να φτάσει ψηλά. Με αυτό το επιτελείο που θα στελεχώσει το Ρέντη, που έχει και την απόλυτη εμπιστοσύνη του Προέδρου. Το είπε και ο ίδιος! Και ο καθένας τους καλείται να δουλέψει σκληρά από το δικό του πόστο ώστε να δούμε τον Ολυμπιακό που ονειρευόμαστε.

Δείτε τι ανέφερε ο Πρόεδρος χαρακτηριστικά για τους συνεργάτες του: «Θα ήθελα να παρουσιάσω και τον Ζοζέ Ανιγκό, ο οποίος είναι ήδη μαζί μας τέσσερα χρόνια. Θα είναι ο διευθυντής ποδοσφαίρου. Ένας άνθρωπος με τεράστια εμπειρία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τεράστιες επιτυχίες, με παίκτες οι οποίοι μαζί του μεγαλούργησαν. Θα είναι κοντά μας, θα είναι δίπλα στον Μίτσελ με την εμπειρία του και με τις γνώσεις του να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι μαζί μας, διαχρονικά. Ένας άνθρωπος ο οποίος και αγαπάει τον σύλλογο και προσφέρει καθημερινά. Κι επίσης ένας άλλος συνεργάτης του Μίτσελ ο οποίος έχει ξεκινήσει εφέτος μαζί μας, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ένα παιδί του οποίου έχω τυφλή εμπιστοσύνη. Λατρεύει τον σύλλογο και θα είναι μαζί μας για πολλά χρόνια. Πρόκειται για συνεργάτες στους οποίους έχω εμπιστοσύνη και καθημερινή επαφή. Τους γνωρίζει και ο Μίτσελ από το παρελθόν. Πιστεύω ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».

Φυσικά, δίπλα στην ομάδα είναι και άλλα στελέχη της, όπως ο Γιάννης Βρέντζος και ο Κώστας Καραπαπάς. Στηρίζουν και εκείνοι εννοείται το ποδοσφαιρικό τμήμα και δουλεύουν σκληρά ώστε και να λειτουργούν όλα στην εντέλεια αλλά και να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες. Στον Ολυμπιακό είναι όλοι μία οικογένεια. Μία οικογένεια ενωμένη όσο ποτέ, με στόχο να πάει η ομάδα στην επόμενη μέρα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Η καλύτερη όλων!

Η καλύτερη όλων!

Η Μαρίνα Τσαλή, η υπέροχη μεταφράστρια του Ολυμπιακού μας, στο πλευρό και του Μίτσελ, ξανά...