Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και τώρα, ώρα για δουλειά! Για να δούμε τον Θρύλο όπως έχουμε μάθει χρόνια τώρα!

Και τώρα, ώρα για δουλειά! Για να δούμε τον Θρύλο όπως έχουμε μάθει χρόνια τώρα!
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 01:09

Η επιστροφή του Μίτσελ στον αγαπημένο του Ολυμπιακό και στο μεγάλο Λιμάνι είναι γεγονός. Ήρθε, συμφώνησε (τυπικό ήταν), υπέγραψε, ανακοινώθηκε, παρουσιάστηκε, ξεκίνησε προπονήσεις! Με αυτήν τη σειρά!

Ο Ισπανός προπονητής ξέρει πολύ καλά που έχει έρθει. Και ήρθε... τρέχοντας. Ήρθε με την ψυχή του. Η ατάκα του όταν του έγινε την Κυριακή το βράδυ η διερευνητική επαφή, τα λέει όλα για το πόσο προετοιμασμένος για τα δύσκολα είναι.

Ο Ολυμπιακός έχει έτσι κι αλλιώς πίεση. Και το ξέρει πολύ καλά. Μόνο που τώρα είναι πολύ μεγαλύτερη. Το 2/13 επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές, έτσι! Και ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτή. Ήρθε η ώρα ο Θρύλος να αλλάξει πρόσωπο, να βελτιωθεί και να ξεκινήσει ένα σερί που θα του επιτρέψει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Και καλείται να βελτιώσει την εικόνα του και να επιστρέψει στα συνηθισμένα.

Τόσο ο Μίτσελ όσο και ο Πρόεδρος, Βαγγέλης Μαρινάκης, είπαν αρκετά και ενδιαφέροντα πράγματα στην παρουσίαση του Ισπανού προπονητή. Είπαν και κάτι ακόμη, όμως, ότι ήρθε η ώρα για δουλειά, για σκληρή δουλειά ώστε να έρθουν και τα αποτελέσματα. «Είχαμε μία καλή συνεργασία και όταν σταματήσαμε τη συνεργασία μας παραμείναμε φίλοι και ο καθένας ήθελε το καλό του άλλου. Και ο Μίτσελ το καλό του Ολυμπιακού και εμείς να πάει καλά οπουδήποτε ήταν. Υπήρχε μία επαφή, άρα δεν υπάρχει και περίοδος προσαρμογής. Αυτά έχω να πω, δεν χρειάζεται να λέμε πολλές κουβέντες. Πιστεύω ότι αυτό που χρειάζεται είναι πολλή δουλειά, συγκέντρωση και καλή απόδοση μέσα στο γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηγέτης του Ολυμπιακού.

«Υπάρχει ένα πράγμα που μου αρέσει πολύ, το ότι ο πρόεδρος και όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν για τον πρόεδρό μας, έχουν δώσει όλη την υπευθυνότητα σ’ εμένα. Με έχουν θέσει υπεύθυνο για όλα. Θα υποφέρει το χρώμα των μαλλιών μου αλλά η ψυχή μου θα χαρεί πολύ. Σας ευχαριστώ αλλά θα πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε και να αρχίσουμε να δουλεύουμε με ταπεινότητα γιατί αυτό είναι που χρειαζόμαστε τώρα περισσότερο από ποτέ», ήταν τα λόγια του Μίτσελ.

Και τώρα, ώρα για δουλειά! Για να δούμε τον Θρύλο όπως έχουμε μάθει χρόνια τώρα!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Η νέα μέρα απαιτεί ταρακούνημα

Η νέα μέρα απαιτεί ταρακούνημα

Η ομάδα έχει όλα τα φόντα για να φτάσει και φέτος στην κορυφή και το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι την επίδραση του νέου προπονητή της.