Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους κέρδισε με το «καλημέρα» ο Μίτσελ!

Τους κέρδισε με το «καλημέρα» ο Μίτσελ!
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:14

Ανέβηκε αυτομάτως η ένταση στο Ρέντη, προπόνηση σε άλλο επίπεδο, από την πρώτη συγκέντρωση. Μαζί με την ένταση, η οποία ανέβηκε, ανέβηκε και η διάθεση των παικτών και όλων όσοι εργάζονται στο Ρέντη. Ο Μίτσελ κατάφερε με την πρώτη του προπόνηση κιόλας, να «κερδίσει» παίκτες, συνεργάτες, αλλά και ανθρώπους στο Ρέντη και να δώσει άμεσα προοπτική. Να δώσει «νέο αέρα», που λέμε.

Όπως είναι λογικό, όταν η προπόνηση είναι με το «καλημέρα» αλλιώτικη, βελτιωμένη και με μεγαλύτερη ένταση, έρχονται μαζί και τα χαμόγελα. Για, για να το πούμε απλά, οι παίκτες «γουστάρουν» ιδιαιτέρως, το να προπονούνται σε τέτοια ένταση και με τέτοιο καλό τρόπο, με αποτέλεσμα και η απόδοσή τους στο γήπεδο να ανεβαίνει και να δίνουν εκεί ακόμη περισσότερα.

Ο Μίτσελ έχει ως πρώτη του προτεραιότητα το να περάσει τον δικό του «νόμο» στο Ρέντη. Και το λέμε αυτό με την καλή έννοια. Να περάσει τη δική του φιλοσοφία, νοοτροπία και στιλ παιχνιδιού. Ένα στιλ παιχνιδιού και ένα στιλ προπόνησης, το οποίο μπορεί αρχικά να βελτιώσει την ψυχολογία της ομάδας του και στη συνέχεια την απόδοσή της.

Ο Μίτσελ με το «καλημέρα» βγάζει μια πολύ θετική εικόνα στο Ρέντη. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν να μπαίνουν σε νέο περιβάλλον, με τον Ισπανό στο «τιμόνι» και η αλήθεια είναι πως αν με το «καλημέρα» η εικόνα είναι άμεσα θετική, τότε μόνο προς τα εμπρός μπορεί να πάει η ομάδα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Λαλά και η νέα ευκαιρία

Ο Λαλά και η νέα ευκαιρία

Σωστή η κίνηση με την ενεργοποίηση του Γάλλου. Να δείξει τι μπορεί να κάνει και να πάρει αυτό που του αξίζει.