Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Marca για τον Μίτσελ και την αδυναμία του στον Χάμες

Η Marca για τον Μίτσελ και την αδυναμία του στον Χάμες
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 15:34

Ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ πορεύονται ξανά μαζί. Ο Ισπανός τεχνικός είναι εδώ και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Πειραιά, στοχεύοντας στο να τη διατηρήσει στην κορυφή εν Ελλάδι και να την πάει ένα βήμα παρακάτω, στην Ευρώπη. Ο Θρύλος δίνει στον Ισπανό ένα πλούσιο ρόστερ, γεμάτο ταλέντο, ποιότητα και αξία και εκείνος καλείται να το αξιοποιήσει, όπως εκείνος μπορεί, για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και άμεσα. Ο Ολυμπιακός έχει όλα τα φόντα για να πάει ψηλά στην Ευρώπη και να πάρει τίτλους στην Ελλάδα. Έχει το βασικότερο: Παιχταράδες.

Και ένας εξ αυτών αποτελεί και αδυναμία του Μίτσελ. Το έχει εκφράσει στο παρελθόν ο ίδιος ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος είχε κληθεί να καταθέσει την άποψή του, όταν εκείνος έπαιζε στη Ρεάλ. Η Marca έκανε αφιέρωμα στην επιστροφή του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού και στη συνάντησή του με τον Χάμες Ροντρίγκες.

«Πολύ καλά απογεύματα μας περιμένουν με τον Χάμες και τον Μαρσέλο, σίγουρα θα αφήσουν μια καλή κληρονομιά στον Σύλλογο, είναι πολύ ξεχωριστοί ποδοσφαιριστές», είπε ο Μίτσελ, ο οποίος βεβαίως περιμένει πολλά από τους δύο αστέρες, για να ανατρέψει την κατάσταση στον Ολυμπιακό.

Όταν μάλιστα ο Μίτσελ είχε κληθεί παλαιότερα να σχολιάσει την παρουσία του Χάμες στη Ρεάλ, είχε πει: «Το να είσαι απαισιόδοξος, επειδή θα χάσεις τον Μπέιλ και τον Μόντριτς είναι άστοχο, αλλά αν είμαστε αισιόδοξοι, αρκεί να απολαύσουμε τον Χάμες και τα ρεκόρ του». Ο Μίτσελ είναι ευτυχής που βρίσκει τον Χάμες, πιο ώριμο και έτοιμο για νέα πρόκληση, στον Ολυμπιακό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης