Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Μου λείπει το ποδόσφαιρο»

Μαρτίνς: «Μου λείπει το ποδόσφαιρο»
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 18:07

Στο Συνέδριο Παγκοσμίου σκάουτινγκ έδωσε το «παρών» ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος σε ομιλία του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καθημερινότητα του, μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Θρύλου δήλωσε αρχικά: «Ήταν δύσκολο. Τη στιγμή που έφυγα, ήταν σημαντικό να ανακάμψω, γιατί για πέντε ή έξι χρόνια δεν έκανα ουσιαστικά διακοπές, ήταν σημαντικό να ανακτήσω δυνάμεις, πολύ σημαντικό. Τώρα, αρχίζει να μου λείπει, είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ζω έντονα το ποδόσφαιρο. Ακόμα και για την καθημερινότητά μου, είναι απολύτως σημαντικό και ζωτικής σημασίας το ποδόσφαιρο».

Και πρόσθεσε, για το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Πορτογαλία: «Είμαι ένας προπονητής, που πάει σύμφωνα με το πλάνο. Αυτή τη στιγμή, έχω τεράστιες φιλοδοξίες και πιθανότατα, στην Πορτογαλία, αυτή τη στιγμή, οι ομάδες δεν μπορούν να μου το προσφέρουν αυτό, εκτός των μεγάλων ομάδων».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης