Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα έκαναν όλα μεγάλο μπάχαλο

Τα έκαναν όλα μεγάλο μπάχαλο
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:06
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ως δίδυμο της… συμφοράς για το ελληνικό ποδόσφαιρο θα μπορούσε να παρομοιάσει κάποιος τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο και τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ. Ο πρώτος κόντρα στην απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ομάδων της Super League, που ήθελε επέκταση του συμβολαίου του Κλάτενμπεργκ, έβαλε τον Μπένετ για αρχιδιαιτητή. Όμως, ο «εκλεκτός» του Μπαλτάκου εμφανίζεται κατώτερος των περιστάσεων.

Στη διαιτησία χάθηκε η σφυρίχτρα και το στραγάλι. Το συμπέρασμα είναι ότι οι Μπαλτάκος και Μπένετ ολοκλήρωσαν το έργο της... εξυγίανσης, τα έκαναν όλα μπάχαλο (με λάθη υπέρ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και κατά του Ολυμπιακού) και οδήγησαν την ελληνική διαιτησία σε πλήρη απαξίωση, την αποτελειώνουν. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας που ήθελε η ΕΠΟ να είναι «κυρίαρχη στη διαιτησία» και ο αρχιδιαιτητής που τον… καταλαβαίνουν όλοι και μιλάνε για αυτόν, όμως ο ίδιος στόμα έχει μιλιά δεν έχει.

Ευαγγέλου, Καραντώνης, Φωτιάς, Διαμαντόπουλος, Ζαμπαλάς, Τζήλος, Τσαγκαράκης, Κουμπαράκης έβαλαν μπουρλότο στο πρωτάθλημα. Ο Ευαγγέλου, ως VAR, και ο Καραντώνης ως διαιτητής δεν έδωσαν δυο πέναλτι στον Ολυμπιακό στην Τρίπολη, ενώ ο Φωτιάς είχε «χειρουργική διαιτησία» στο εντός έδρας ματς των «ερυθρόλευκων» με τον Βόλο και παράλληλα με ευθύνη και του Ζαμπαλά δεν έδωσε πέναλτι. Οι δε Τσαγκαράκης και Κουμπαράκης, διαιτητής και VAR, αντίστοιχα, ευνόησαν τον ΠΑΟΚ (1-0) στον αγώνα με τη Λαμία. Πιο πριν ο Τζήλος δεν είχε αποβάλει τον Κούρτιτς στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό.

Και το... κερασάκι στην τούρτα; Ο Διαμαντόπουλος ο οποίος στο παιχνίδι Παναιτωλικός-ΑΕΚ δεν απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τους Ρότα και Ελίασον, ενώ ο τέταρτος Φίτσας και ο VAR Παπαδόπουλος αμόλησαν αετό στην χειρονομία του Αλμέιδα.

Και μη χειρότερα... Πως θα τελειώσει το πρωτάθλημα με διαιτητές που τα κάνουν μαντάρα ακόμη και στα εύκολα ματς;

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης