Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καρεμπέ: «Ο Λάιντνερ μπορεί να γίνει από τους καλύτερους μπακ στον κόσμο»

Καρεμπέ: «Ο Λάιντνερ μπορεί να γίνει από τους καλύτερους μπακ στον κόσμο»
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:33

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα του Ισραήλ παραχώρησε ο Κριστιάν Καρεμπέ, με αφορμή το θέμα με το διαβατήριο του Ντόρον Λάιντνερ.

Αρχικά, ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μιλώντας στο «sport5.co.il», τόνισε: «Ο Λάιντνερ μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στον κόσμο. Σωματικά έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης, αλλά τεχνικά είναι από τους καλύτερους. Τώρα, έχει την ευκαιρία να παίξει στο εξωτερικό και να προσθέσει περισσότερα πράγματα το παιχνίδι του. Το μέλλον είναι στα πόδια του. Πολλοί σύλλογοι προσπάθησαν να τον πάρουν, γιατί είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Τον παρακολουθούσαμε για πολύ καιρό, τόσο στην ομάδα του, όσο και στην Εθνική ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψε στη δική μας ομάδα».

Και πρόσθεσε, με αφορμή τη μεταγραφή «βόμβα» του Μαρσέλο στον Θρύλο: «Στο ποδόσφαιρο όλα είναι συγχρονισμένα. Έχει την ευκαιρία να είναι μαζί μας και να δει πώς προπονούνται παίκτες στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό θα τον βοηθήσει στο μέλλον. Όταν έρχονται παίκτες αυτού του επιπέδου στην ομάδα σου, πρέπει να ανεβάσεις ακόμα παραπάνω το επίπεδό σου. Είναι στη κατάλληλη φάση και με την άφιξη του νέου προπονητή, πρέπει να του δώσει χρόνο. Θα παίξει και θα είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς, το έχει. Είναι ένας παίκτης με σπάνιο ταλέντο».

Για την κατάσταση του Λάιντερ, ενόψει Εθνικής Ισραήλ, ο Καρεμπέ είπε: «Έχουμε δύο ομάδες εδώ, την ομάδα Α και την ομάδα Β, που παίζει στη μικρή κατηγορία. Είναι έτοιμος σωματικά. Έχει κάνει καλές εμφανίσεις και μπορούν να τον δουν και να καταλάβουν ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για αυτόν».

Τέλος, είπε: «Η Μακάμπι Χάιφα κατάφερε να μας εκπλήξει αυτή τη σεζόν με την έντασή της, υπάρχει πολύ ταλέντο στη Μακάμπι Χάιφα και στο Ισραήλ. Για παράδειγμα, θέλαμε τον Εράν Ζαχάβι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε ενδιαφερθεί και για τον προπονητή Μπαράκ Μπακχάρ. Συνεχίζουμε να έχουμε τα μάτια μας πάνω του, επειδή έπαιξε εναντίον μας πολλές φορές και απέδειξε, ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχουμε αντιμετωπίσει. Έχει βρεθεί στο στόχαστρό μας εδώ και καιρό».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Θα τους «τρελάνουν» στην ταπεινότητα

Θα τους «τρελάνουν» στην ταπεινότητα

Ταπεινός ο Μαρσέλο, ταπεινός ο Χάμες, ταπεινός ο Μπιέλ, ο Μπακαμπού, ο Εμβιλά, ο Σωκράτης, ο Μίτσελ. Έτσι πρέπει. Να «τρελάνουν» τους απέναντι στην ταπεινότητα.