Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα τους «τρελάνουν» στην ταπεινότητα

Θα τους «τρελάνουν» στην ταπεινότητα
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 09:56

Ο Μίτσελ εξήρε την ταπεινότητα του Μαρσέλο, μιλώντας χθες σε Μέσο της πατρίδας του. Και είναι γεγονός. Και όσοι το ζουν στο Ρέντη, συζητούν για αυτό. Εκφράζουν τον θαυμασμό τους. Αν και το έχουν ξαναζήσει. Με τον Σαβιόλα, λόγου χάρη. Επίσης ένας τεράστιος παίκτης. Αλλά και εξίσου ταπεινός. Ευγενικός και υπέροχος ως χαρακτήρας. Και το καλό είναι πως έτσι ακριβώς πρέπει να είναι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός. Ταπεινός.

Ταπεινός ο Μαρσέλο, ταπεινός ο Χάμες, ταπεινός ο Μπιέλ, ο Μπακαμπού, ο Εμβιλά, ο Σωκράτης, ο Μίτσελ. Έτσι πρέπει. Να «τρελάνουν» τους απέναντι στην ταπεινότητα. Δεν χρειάζονται λόγια. Δεν χρειάζεται έπαρση και δεν χρειάζονται εντυπώσεις. Αυτές ο Ολυμπιακός τις κέρδισε ήδη. Με τις μεταγραφές τις οποίες έκανε, φέτος το καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός είναι με διαφορά από τους αντιπάλους του νικητής. Όμως τώρα, βήμα-βήμα, αγώνα με τον αγώνα, θα πρέπει αυτή την υπεροχή, να τη βγάλει στο γήπεδο.

Οφείλει ο Ολυμπιακός, με τον Χάμες στην 11άδα, με τον Μαρσέλο, με τον Μπιέλ, με όλους τους παιχταράδες που διαθέτει, να… τρελάνει τους αντιπάλους του στην ταπεινότητα. Γκολ, νίκες και τίποτε άλλο. Αυτή πρέπει να είναι η τιμωρία όλων όσοι τολμούν να αυθαδιάζουν, απέναντι στον μόνιμο πρωταθλητή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης