Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βρσάλικο πρέπει να «βρυχηθεί»

Ο Βρσάλικο πρέπει να «βρυχηθεί»
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:36

Ο Σίμε Βρσάλικο είναι μια από τις πιο μεγάλες μεταγραφές του Ολυμπιακού, φέτος το καλοκαίρι. Ο Κροάτης δεξιός μπακ αποκτήθηκε ως ένα μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία. Με μεγάλη αξία. Με μεγάλη ποιότητα. Δεδομένα αυτά και δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει κανείς. Όπως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ότι στο πρώτο του διάστημα στην ομάδα, οπότε πατούσε «γκάζι» και άρχιζε να βρίσκει τον εαυτό του, στάθηκε άτυχος και έχασε πολύ έδαφος, λόγω τραυματισμού.

Όλα τα παραπάνω είναι σεβαστά και κατανοητά, όμως ο Ολυμπιακός δεδομένα περιμένει περισσότερα από τον Κροάτη αστέρα του. Ο οποίος έχει την ποιότητα, την αξία και την εμπειρία, να είναι σημείο αναφοράς στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Και αυτό οφείλει να πράξει. Αρχής γενομένης από την επιστροφή της ομάδας στη δράση, μετά τη διακοπή.

Ο Βρσάλικο απουσίασε από τις δύο πρώτες προπονήσεις του Μίτσελ με την ομάδα, αφού βρέθηκε στην πατρίδα του, για να τιμηθεί για την προσφορά του στην Εθνική Κροατίας. Επιστρέφει, ωστόσο, με γνώμονα το να μπει άμεσα σε ρυθμό και να αρχίσει να δουλεύει καλά, υπό τις οδηγίες του Μίτσελ. Ο Βρσάλικο είναι ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά πρέπει να δώσει άμεσα πιο πολλά στην ομάδα. Μπορεί και πρέπει να το κάνει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ήθελε φιλικό ο Μίτσελ, αλλά…

Ήθελε φιλικό ο Μίτσελ, αλλά…

Δεν κατέστη μέχρι στιγμής εφικτό να βρεθεί αντίπαλος και έτσι όλα δείχνουν ότι πάμε για διπλό προπονητικού χαρακτήρα με τη β’ ομάδα.