Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αισχρή προπαγάνδα ξανά, «σίγουροι» για Μπερνάρ, «ρίσκο» Χάμες και Μαρσέλο

Αισχρή προπαγάνδα ξανά, «σίγουροι» για Μπερνάρ, «ρίσκο» Χάμες και Μαρσέλο
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:33

Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ή αλλιώς, αισχρή προπαγάνδα. Για άλλη μια φορά. Όπως και κάθε φορά… Γελάνε και οι μεγαλύτερες επιτυχίες του Γκαίμπελς, με αυτά που διαβάζουμε καθημερινά γύρω-γύρω. Αυτή τη φορά για Χάμες και Μαρσέλο, αλλά και για Μπερνάρ.

Ας το πάρουμε έτσι, εξ αρχής. Είδε κανείς κανέναν Ολυμπιακό να βγει να σχολιάσει τη μεταγραφή Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό; Ασχολήθηκε κανένας; Ενοχλήθηκε κανένας που ο Παναθηναϊκός πήρε παίκτη από τα Εμιράτα και κανείς δεν ξέρει αν θα του «βγει» ή αν δεν θα του «βγει»; Μπα… Αντιθέτως, το γνωστό μπλοκ της προπαγάνδας, με τα Μέσα και τις «πένες» σε αποστολή, έχουν περάσει από… κόσκινο και ως επί το πλείστον «πριονοκορδέλα» τις μεταγραφές-«βόμβες» του Θρύλου, με Μαρσέλο και Χάμες.

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό, αλλά ρε παιδιά, λίγη πρωτοτυπία… Αισχρή προπαγάνδα ξανά, «σίγουροι» για Μπερνάρ, «ρίσκο» Χάμες και Μαρσέλο. Τόσο… κοινότυποι; Τόσο αναμενόμενοι; Τόσο πολύ καίγονται να… γράψουν κατά του Ολυμπιακού;

Είναι σίγουροι οι παραμυθάδες, λοιπόν, ότι ο Μπερνάρ θα κάνει τη διαφορά. Αλλά ο Χάμες και ο Μαρσέλο είναι… ρίσκο. Πόση παραμύθα αντέχουν τελικά, αυτοί που τους διαβάζουν και τους παίρνουν και στα σοβαρά; Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν, για να πουν αυτά που θέλουν και να κάνουν την προπαγάνδα τους…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Βρσάλικο πρέπει να «βρυχηθεί»

Ο Βρσάλικο πρέπει να «βρυχηθεί»

Ο Κροάτης έχει την ποιότητα, την αξία και την εμπειρία, να είναι σημείο αναφοράς στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Και αυτό οφείλει να πράξει.