Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επέστρεψε στο Ρέντη ο Ελ Αραμπί και έπιασε δουλειά

Επέστρεψε στο Ρέντη ο Ελ Αραμπί και έπιασε δουλειά
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:34

Παρών και ο Ελ Αραμπί, στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Ο Μαροκινός μπόμπερ, σταθερή αξία στο ρόστερ του Θρύλου και ένας από τους πιο λαμπρούς σκόρερ, στην ιστορία της ομάδας, είναι ξανά στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και «πατάει γκάζι».

Για τον Μαροκινό αρχισκόρερ του Ολυμπιακού είναι επίσης μια νέα ημέρα, υπό τις οδηγίες του Μίτσελ. Ο Ισπανός προπονητής ξέρει τον «μπόμπερ», τόσο από τη θητεία του στην Ισπανία, όσο φυσικά και από τη θητεία του στην Ελλάδα και τον αγαπημένο του Ολυμπιακό.

Ο Ελ Αραμπί αναμένεται να παίξει και στο φιλικό με τη β’ ομάδα, το Σάββατο, καθώς αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για όσους παίκτες βρίσκονται στο Ρέντη, προκειμένου να «δέσουν» υπό τις οδηγίες του Μίτσελ. Ο Ελ Αραμπί έχει κομβικό ρόλο στην ομάδα και με τα γκολ του μπορεί να την οδηγήσει στις νίκες που θέλει. Το αμέσως προσεχές διάστημα θα είναι σημαντικό για τον ίδιο, όσο και για τον Ολυμπιακό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης