Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη ευκαιρία για την Κορέα, με Ουί Τζο, πριν το ημίχρονο με Κόστα Ρίκα!

Μεγάλη ευκαιρία για την Κορέα, με Ουί Τζο, πριν το ημίχρονο με Κόστα Ρίκα!
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:56

Βασικός άρχισε στο ματς της Νότιας Κορέας με την Κόστα Ρίκα, ο Ουί Τζο Χουάνγκ. Όπως και ο Ίνμπομ Χουάνγκ. Οι δύο Νοτιοκορεάτες άσοι του Θρύλου είναι σε καλή κατάσταση, βρίσκουν ρυθμό με τον Ολυμπιακό και παίρνουν ματς στα πόδια τους, με αποτέλεσμα να υπολογίζονται από την Εθνική ομάδα της χώρας τους, προφανώς και για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Μάλιστα, ο Ουί Τζο άγγιξε και το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με την Κορέα, απέναντι στην Κόστα Ρίκα, στο φιλικό ματς το οποίο άρχισε στις 14:00 ώρα Ελλάδας. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού είχε εξαιρετικές προϋποθέσεις για να σκοράρει, αλλά έχασε την καλή ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

Πήρε την μπάλα σε καλή θέση, με αποτέλεσμα να εκτελέσει απευθείας. Από το σουτ το οποίο επιχείρησε, από την άκρη της περιοχής, όμως, η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι και ο Ουί Τζο δεν κατάφερε σε εκείνο το σημείο να χριστεί σκόρερ. Το ημίχρονο έκλεισε στο 1-1, με τον Χι Τσαν Χουάνγκ να σκοράρει για την ομάδα των Ίνμπομ και Ουί Τζο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης