Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λάιντνερ: «Ο Μαρσέλο με βοηθάει πολύ, είναι σαν όνειρο»

Λάιντνερ: «Ο Μαρσέλο με βοηθάει πολύ, είναι σαν όνειρο»
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 17:12

Σε χθεσινή (22/9) του συνέντευξη σε Μέσο του Ισραήλ, ο Κριστιάν Καρεμπέ αποθέωσε τον Ντόρον Λάιντνερ, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν από τους πιο ταλαντούχους και ελπιδοφόρους αριστερούς μπακ στον κόσμο.

Ο ίδιος ο μπακ του Ολυμπιακού μίλησε σε ισραηλινό ΜΜΕ και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την συνύπαρξη του με τον σπουδαίο Μαρσέλο.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Ισραηλινός ακραίος αμυντικός του Θρύλου δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα, να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Μαρσέλο. Είναι για μένα σαν ένα όνειρο να έχω έναν τέτοιον παίκτη δίπλα μου! Ο Μαρσέλο είναι κοντά μου και με βοηθά. Προπονηθήκαμε μαζί την πρώτη του μέρα, γίναμε καλοί φίλοι. Ο Μαρσέλο με βοηθάει και μου δίνει πολλές συμβουλές εκτός και εντός γηπέδου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα η παρουσία μου στην ίδια ομάδα με τον Μαρσέλο».

Μεγάλο «συν» του νεαρού μπακ, όσον αφορά στην εξέλιξη του, να έχει συμπαίκτη στους «ερυθρόλευκους» έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στην ιστορία, τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης