Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρώτο ματς του Μίτσελ στη νέα εποχή

Το πρώτο ματς του Μίτσελ στη νέα εποχή
Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 09:56

Απέναντι στον Ολυμπιακό Β’ αγωνίζεται σήμερα ο Ολυμπιακός, στο πρώτο παιχνίδι του Μίτσελ στον πάγκο της ομάδας, σε αυτή τη νέα εποχή. Μιλάμε για ένα ματς, το οποίο μπορεί πολύς κόσμος να θεωρεί… απλή υπόθεση, αλλά κάθε άλλο παρά… απλό είναι. Ανεπίσημο, προπονητικού χαρακτήρα αλλά πολύ, ΠΟΛΥ σημαντικό. Αυτό είναι το ματς για τον Μίτσελ και για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τέτοιες «μικρές» αλλά τόσο «μεγάλες» ευκαιρίες, πρέπει να τις αρπάζουν και να «δείχνουν».

Ο Ισπανός τεχνικός επιθυμούσε διακαώς να δώσει η ομάδα του φιλικό παιχνίδι με κάποιον αντίπαλο, πιθανώς επιπέδου Σούπερ Λιγκ, όμως αυτό δεν κατέστη εφικτό. Με αποτέλεσμα ο Μίτσελ να δώσει το «ΟΚ» για να γίνει αυτό το παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με τη β’ ομάδα.

Η νέα εποχή στον Ολυμπιακό δεν σηκώνει… αγγαρεία. Κάθε παιχνίδι, ακόμη και τα προπονητικά διπλά, πρέπει να αντιμετωπίζονται από όλο τον οργανισμό με απόλυτη σοβαρότητα και απόλυτη προσήλωση, ώστε αυτό να περνάει και σε όλους τους παίκτες. Και η ομάδα να παίρνει από κάθε υποχρέωσή της (προπόνηση/φιλικό/επίσημο) το καλύτερο δυνατό. Το πρώτο ματς του Μίτσελ στη νέα εποχή είναι πολύ σημαντικό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης