Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ιντριγκάρει» η περίπτωση Ντεναγιέρ (videos)

«Ιντριγκάρει» η περίπτωση Ντεναγιέρ (videos)
Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:16

Ο Ολυμπιακός, όπως σας μεταφέραμε νωρίτερα, κρατά ανοικτό το θέμα του στόπερ. Και οι πιθανότητες να κινηθεί για παίκτη τώρα είναι μοιρασμένες με τις πιθανότητες να κινηθεί για παίκτη ενόψει Ιανουαρίου. Μία περίπτωση η οποία είναι ψηλά στη λίστα και έρχεται από την αγορά των ελεύθερων στόπερ, είναι εκείνη του Τζέισον Ντεναγιέρ. Ενός πραγματικά ποιοτικού στόπερ, στα 27 του, διεθνή και στα πλάνα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ (προπονητής Βελγίου) για το Μουντιάλ.

Ο Ντεναγιέρ έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις φέτος το καλοκαίρι, όμως πλέον τα περιθώρια για να βρει κάτι κατάλληλο για την καριέρα του, στενεύουν. Ο ίδιος θέλει να παραμείνει σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση, ενόψει Μουντιάλ και να πάρει χρόνο εκεί, να είναι παρών στο Κατάρ. Ο Ολυμπιακός τον έχει στη λίστα του και η περίπτωσή του έχει γνωστοποιηθεί στον Μίτσελ, ο οποίος και θα έχει τον τελευταίο λόγο, για την έκβαση της μεταγραφής. Για το αν ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για τον παίκτη, εννοούμε.

«Ο Τζέισον θα δουλέψει με την ομάδα όλη την εβδομάδα, αλλά δεν θα παίξει στα δύο παιχνίδια», δήλωσε ο Μαρτίνεθ για τον Ντεναγιέρ και τα ματς με Ολλανδία και Ουαλία. Στα οποία αν και δεν θα συμμετέχει, ο παίκτης είναι παρών στην Εθνική και δουλεύει.

Θυμίζουμε ότι ο 27χρονος σέντερ μπακ μετά από 4 χρόνια και 138 συμμετοχές (8 γκολ, 2 ασίστ) με τη φανέλα της Λιόν, αποφάσισε το καλοκαίρι να αποχωρήσει να μην ανανεώσει και να αποχωρήσει, μένοντας έκτοτε χωρίς ομάδα. Άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σίτι και πριν πάει το 2018 στη Λιόν, είχε αγωνιστεί ως δανεικός σε Σέλτικ (46 συμμετοχές, 6 γκολ, 2 ασίστ), Γαλατασαράι (50 ματς, 4 ασίστ) και Σάντερλαντ (27 ματς, 1 ασίστ).

** Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του παίκτη στο Instagram.

Διαβάστε επίσης