Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με «άλλο» πρόσωπο μετά τη διακοπή!

Με «άλλο» πρόσωπο μετά τη διακοπή!
Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:28

Η επιστροφή του Μίτσελ έφερε «άλλο» αέρα στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος έχει, πλέον, αλλάξει σελίδα, με την παρουσία του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο. Οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν μπροστά, με ξεκάθαρο στόχο να γυρίσουν το «διακόπτη» και να παρουσιάσουν ένα καλύτερο πρόσωπο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ήδη καλύτερη ψυχολογία. Ο 59χρονος κόουτς έχει επαναφέρει τα χαμόγελα στους ποδοσφαιριστές του Θρύλου και φυσικά, την αυτοπεποίθηση. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο Ρέντη! Το κλίμα είναι διαφορετικό. Ο 59χρονος κόουτς είναι πολύ επικοινωνιακός, συζητάει συνεχώς με τους παίκτες του και προσπαθεί να παίρνει το 100% από τον καθένα.

Ο Μίτσελ έχει τον τρόπο και την προσωπικότητα, για να γυρίσει το «τσιπ» των «ερυθρόλευκων» και να τους οδηγήσει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών. Δεν είναι μόνο το dna του, που ταιριάζει με αυτό του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός κάνει τους παίκτες να παίζουν και για εκείνον, πέρα από τη φανέλα. Ήδη, ο Μίτσελ έχει κερδίσει τον σεβασμό των παικτών. Κάτι πολύ σημαντικό.

Μπορεί οι Πειραιώτες να δουλεύουν σε «φουλ» ρυθμούς στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη (με αρκετές απουσίες λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων αυτό το διάστημα), αλλά η διάθεση τους είναι πολύ θετική. Επικρατεί ενότητα στον Ολυμπιακό, κλίμα αντεπίθεσης, για την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα! Και μάλιστα, σε ένα πολύ κομβικό σημείο...

Ο Θρύλος έχει μπροστά του ένα πολύ «βαρύ» πρόγραμμα, εντός και εκτός ελληνικών συνόρων. Πρόγραμμα «φωτιά» για την ομάδα του Μίτσελ, με 12 ματς σε διάστημα 40 ημερών περίπου! Για την ακρίβεια, από τις 2/10 και το ματς με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, έως τις 13/11, η ομάδα του Πειραιά θα παίξει 12 φορές συνολικά! Οκτώ «μάχες» στο πρωτάθλημα και άλλες τέσσερις στο Europa League θα δώσει ο Ολυμπιακός, μέχρι τη διακοπή λόγω του Mundial στο Κατάρ.

Τα χαμόγελα, λοιπόν, έχουν επανέλθει στο Ρέντη! Άπαντες οι «ερυθρόλευκοι» τα δίνουν όλα στις προπονήσεις, ώστε να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στον επερχόμενο «μαραθώνιο», σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όλοι μαζί, ενωμένοι, για να παρουσιάσει ο Ολυμπιακός «άλλη» εικόνα στη συνέχεια…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης