Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια «εξάρα» που λέει πολλά

Μια «εξάρα» που λέει πολλά
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 09:55

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός απέναντι στη β’ ομάδα, στο φιλικό του Σαββάτου (24/9). Έβαλε έξι γκολ, αλλά το κυριότερο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν ήταν αυτό. Σαφώς και αξίζει να σταθεί κανείς στα γκολ, αφού αυτά είναι το ζητούμενο, στο τέλος της ημέρας. Να βάζει η ομάδα γκολ, για να νικάει και να προχωρά δυναμικά στις υποχρεώσεις της. Ο Ολυμπιακός με αυτά τα έξι γκολ τα οποία έβαλε στο φιλικό του Σαββάτου, έδωσε στίγμα…

Γιατί μιλάμε για έναν νέο Ολυμπιακό. Ξανά. Ο Μίτσελ είναι εδώ και δουλεύει και η ομάδα πρέπει σε αυτό το πρώτο διάστημα με τον Ισπανό τεχνικό στο τιμόνι, να βγάλει φρεσκάδα και να δείξει αναγεννημένη. Έχει τον «αέρα» να το κάνει, έχει παίκτες υψηλού επιπέδου, τους καλύτερους στην Ελλάδα. Αλλά πρέπει όλοι τους να δέσουν μεταξύ τους και να γίνουν σύνολο.

Τα έξι γκολ του Θρύλου το Σάββατο, έστω και σε φιλικό, έστω και επί της β’ ομάδας, δείχνουν πάνω από όλα διάθεση. Μιλάμε για ένα φιλικό αποτέλεσμα, το οποίο λέει πολλά, όχι ως σκορ, αλλά ως συνολική εικόνα και διάθεση.

Για να το πούμε απλά: Απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους, ο Ολυμπιακός τέτοια κυριαρχική εικόνα θα πρέπει να βγάζει. Προφανώς όχι να βάζει συνεχώς έξι γκολ και προφανώς δεν θα του πηγαίνουν όλα τα ματς τόσο… πρίμα. Αλλά απέναντι σε μικρότερες ομάδες, ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να κυριαρχεί. Πως έκανε με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και της έριξε «πεντάρα», ένα πράγμα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης