Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ΠΑΟΚ που «κόπτεται» για το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει έναν παίκτη από σπόντα στην Εθνική

Ο ΠΑΟΚ που «κόπτεται» για το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει έναν παίκτη από σπόντα στην Εθνική
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:21

Ο Ολυμπιακός έχει στηρίξει και στηρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο όπως κανείς. Καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτά τα οποία έχει προσφέρει και προσφέρει ο Θρύλος. Και σε επίπεδο Εθνικής ομάδας, ο Ολυμπιακός σταθερά στηρίζει την προσπάθεια της Ελλάδας, αν και το περιβάλλον γύρω από την ΕΠΟ και την Εθνική είναι σταθερά… εχθρικό για τον Ολυμπιακό. Έτσι τον αντιμετωπίζουν, ως ομοσπονδία και ως στελέχη Εθνικής.

Και παρόλα αυτά, ο Θρύλος έχει διεθνείς σταθερά στην Ελλάδα. Και υπό νορμάλ συνθήκες θα είχε και περισσότερους. Μασούρας, Μπουχαλάκης είναι οι δύο αυτή τη φορά, αλλά όλοι γνωρίζουν πως θέση σε αυτή την ομάδα έχει και ο Σωκράτης και ο Φορτούνης. Και ο Μανωλάς που μέχρι πρότινος φορούσε τα ερυθρόλευκα. Και ο Ανδρούτσος έχει παίξει και ενδεχομένως να επιστρέψει. Μιλάμε για το τώρα και για το πολύ πρόσφατο παρελθόν.

Με το «τώρα» να είναι για την ομάδα που παριστάνει ότι… «κόπτεται» για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τον ΠΑΟΚ δηλαδή, εφιαλτικό… Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, ο οποίος δήθεν «κόπτεται» για το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει έναν παίκτη από σπόντα στην Εθνική. Τον Κουλιεράκη. Όταν πιο σημαντικό είναι το να έχεις έσοδα, από το να έχεις Έλληνες στην ομάδα σου, αυτά συμβαίνουν…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης