Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Super League: Επαφές για χορηγία και όνομα

Super League: Επαφές για χορηγία και όνομα
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:10
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Στο ΔΣ της περασμένης Τρίτης (20/9) ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης αποκάλυψε ότι συζητά με αρκετές εταιρίες για τη χορηγία του πρωταθλήματος και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. Μπορεί να φτάσουν μέχρι και στην αλλαγή ονόματος του πρωταθλήματος. Δηλαδή, από Super League να μπει το συνθετικό της εταιρίας και να ακολουθείται από το League.

Όπως είπε ο Μαρινάκης, ο ίδιος έχει ξεκινήσει σειρά επαφών και σε επόμενο συμβούλιο θα είναι σε θέση να πει περισσότερα. Εκείνο που ζήτησε είναι να γίνονται όλο και περισσότερο αξιόπιστοι επειδή έτσι θα είναι μεγαλύτερα και τα έσοδα.

Από την πρώτη στιγμή ο πρόεδρος της Super League έβαλε τον πήχη ψηλά και θέλει οι ομάδες να φτιάξουν ένα πλάνο πενταετίας τουλάχιστον, με περισσότερα έσοδα για όλους, με υγιείς ομάδες, με υγιείς και πραγματικές μετοχικές βάσεις, σύγχρονα προπονητικά κέντρα και ακαδημίες. Στόχος του η Λίγκα να γίνει πρότυπο και για άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ήδη στην Ευρώπη παίρνουν αποφάσεις για εξοικονόμηση ενέργειας. Προκύπτει και το ερώτημα αν αυτό θα αγγίξει και τη Super League, ώστε να γίνονται αγώνες τις μεσημεριανές ώρες. Πάντως, η διοργανώτρια ανακοίνωσε το υπόλοιπο πρόγραμμα του πρώτου γύρου χωρίς επηρεασμό από την ενεργειακή κρίση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης