Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Την «εξυγίανση» δεν ανησυχούσε το Grexit όταν ο Κοντονής «όριζε» διαιτητές

Την «εξυγίανση» δεν ανησυχούσε το Grexit όταν ο Κοντονής «όριζε» διαιτητές
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:43

Grexit. Πόσο συχνά την ακούμε, ξανά, τώρα τελευταία, από τα χείλη του Τάκη Μπαλτάκου και γενικά των παραγόντων στην ΕΠΟ. Με αφορμή την επαγγελματική διαιτησία αυτή τη φορά. Και τη βούληση της Πολιτείας να οδηγήσει τη διαιτησία στην Ελλάδα προς αυτή την κατεύθυνση… Grexit. Η λέξη η οποία έχει γίνει συνώνυμο της αμυντικής πολιτικής εκείνων που διέλυσαν το ποδόσφαιρό μας και εκείνων που συνεχίζουν το έργο των προκατόχων τους.

Το αστείο βεβαίως είναι πως όταν ο τότε υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ανέβαλε τελικό Κυπέλλου και έκανε… παραγγελίες για διαιτητές «ορίζοντας» επί τοις ουσίας το ποιοι θα σφυρίξουν το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, για την κούπα τότε, οι «εξυγιαντές» δεν ανησυχούσαν για… Grexit.

Δεν έδειχνε να τους απασχολεί ιδιαιτέρως το τι θα συμβεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να στερήσουν έναν τίτλο από τον Ολυμπιακό, κάνοντας τα πάντα για να φέρουν τον τελικό στα μέτρα τους, μέσω του υφυπουργείου…

Πως αλλάζουν τα πράγματα ε; Τώρα που η Πολιτεία δεν θέλει να «ορίσει» διαιτητές, αλλά κάνει προσπάθεια να διασφαλίσει ότι η ελληνική διαιτησία θα γίνει όπως πρέπει, για το καλό του αθλήματος… Grexit. Πόσο προβλέψιμοι. Και πόσο αδιάφοροι, πια…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης