Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τσεκαρισμένη» η θέση του Κούντε στο Κατάρ!

«Τσεκαρισμένη» η θέση του Κούντε στο Κατάρ!
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - 18:00

Στο Mundial του Κατάρ, ο Πιερ Κούντε φαίνεται να έχει «κλεισμένη» θέση, με την Εθνική Καμερούν. Ο διεθνής χαφ του Ολυμπιακού ήταν καθοριστικός στα μπαράζ για το Καμερούν και «κέρδισε» τον Ομοσπονδιακό προπονητή του.

Σε λιγότερο από δύο μήνες, λοιπόν, ο μέσος του Θρύλου θα ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι συμπατριώτες του, μάλιστα, θεωρούν «τσεκαρισμένη» τη θέση του Κούντε στην κορυφαία διοργάνωση Εθνικών ομάδων, με δεδομένο και τις πολλές συμμετοχές του φέτος στο μεγάλο λιμάνι.

Να σημειωθεί, ότι στη φιλική ήττα του Καμερούν με 2-0 από το Ουζμπεκιστάν, ο Αφρικανός άσος των Πειραιωτών έπαιξε ως αλλαγή για μισή ώρα και άφησε θετικά σημάδια.

Τα ΜΜΕ της πατρίδας του, έγραψαν για τον Κούντε: «Για το λίγο που τον είδαμε μετά την επιστροφή του, τα πήγε πολύ καλύτερα από ό,τι είχε συμβεί πριν. Έδειξε, ότι έχει δυνατότητες, αποφεύγοντας τα μεγάλα λάθη. Μπορεί να μην κερδίσει μια θέση βασικού, αλλά αποτελεί ένα ασφαλές στοίχημα ερχόμενος από τον πάγκο. Η άποψη μας είναι, πως με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί, έχει δεδομένη θέση στο Κατάρ με την Εθνική ομάδα».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης