Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απλήρωτοι διαιτητές από πέρυσι

Απλήρωτοι διαιτητές από πέρυσι
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:04

Κοντεύει να ξεκινήσει, αν ξεκινήσει ποτέ, το πρωτάθλημα της Super League 2, όμως οι διαιτητές, οι βοηθοί και οι παρατηρητές παραμένουν απλήρωτοι από πέρσι. Χοντρικά, τους οφείλονται τα μισά παιχνίδια, ή αν προτιμάτε από τον Φεβρουάριο και μετά. Σα να μην έφτανε αυτό δεν τιμωρούνται και οι ομάδες που τους άφησαν απλήρωτους!

Και μέσα σε όλα η ΕΠΟ (κάνει ότι) προσπαθεί να βρει λύση. Μόνο που προσπαθεί εδώ και καιρό! Μάλιστα, είχε διαρρεύσει και δεν είχε διαψευστεί ότι ο Μπαλτάκος είχε υποσχεθεί στον Μπένετ ότι οι ρέφερι θα εξοφληθούν με χρήματα της ΕΠΟ πριν από τα σεμινάρια που έγιναν αρχές Αυγούστου, για τα οποία πλήρωσαν από την τσέπη τους τις μετακινήσεις! Ο δε πρόεδρος της Super League 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος αφήνει το πρόβλημα στην... άκρη. Το νέο «φρούτο» είναι ότι για να πληρωθούν θα βάλουν το 30 % οι ομάδες και θα εκχωρήσουν τα υπόλοιπα από τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης