Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο νεαρός Χρυσόπουλος και ο Μίτσελ...

Ο νεαρός Χρυσόπουλος και ο Μίτσελ...
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:59

Μετά την αποχώρηση του Κώστα Μανωλά και τον τραυματισμό του Παναγιώτη Ρέτσου, ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό παζάρι, σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού.

Στο Ρέντη, ωστόσο, προπονείται από τη Δευτέρα (26/9) με τους Πειραιώτες ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος (2003). Ο 19χρονος στόπερ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Άρη για την «ερυθρόλευκη» ομάδα Β’, όμως αρέσει αρκετά στον Μίτσελ. Συγκεκριμένα, ο Χρυσόπουλος είναι ο μόνος από την ομάδα Β’ που συνεχίζει από τη Δευτέρα να προπονείται με τους «μεγάλους» του Θρύλου στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη!

Ο Χρυσόπουλος πρόκειται για αριστεροπόδαρο στόπερ, ο οποίος «βγάζει» πολύ καλή εικόνα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Ο νεαρός οπισθοφύλακας των Πειραιωτών αγωνίστηκε για εννιά χρόνια στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς, έπειτα έπαιξε στην ομάδα Νέων του Άρη (το καλοκαίρι έλαβε μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας των «κίτρινων») και το καλοκαίρι, μετακόμισε στο μεγάλο λιμάνι.

Μάλιστα, στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Β’ στο Ρέντη, το Σάββατο (24/9), ο Μίτσελ χρησιμοποίησε τον Χρυσόπουλο με την πρώτη ομάδα!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης