Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκέψεις για Μπακαμπού στην κορυφή με Ατρόμητο!

Σκέψεις για Μπακαμπού στην κορυφή με Ατρόμητο!
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 22:01

Θετικά στοιχεία παρουσιάζει καθημερινά, στις προπονήσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη, ο Σίντρικ Μπακαμπού. Η εικόνα του Κονγκολέζου επιθετικού είναι πολύ καλή έως τώρα και ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό τον κόουτς του Θρύλου, Μίτσελ.

Μπορεί ο 31χρονος επιθετικός να αποτελεί μία από τις τελευταίες (χρονικά) μεταγραφές, ωστόσο δείχνει να προσαρμόζεται σχετικά γρήγορα στην ομάδα του Πειραιά. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στο τελευταίο ματς με τον Άρη, στο «Κλ. Βικελίδης», για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Κάρλος Κορμπεράν τον έριξε στη «μάχη» στο 63ο λεπτό (στη θέση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί), δύο ημέρες μετά, δηλαδή, από την επισημοποίηση της μεταγραφής του στο μεγάλο λιμάνι!

Το περασμένο Σάββατο (24/9), μάλιστα, στο «οικογενειακό» φιλικό με την ομάδα Β’ στο Ρέντη, ο Μπακαμπού σκόραρε δύο γκολ, στη νίκη των Πειραιωτών με 6-0 και πραγματοποίησε, γενικότερα, εξαιρετική εμφάνιση.

Την προσεχή Κυριακή (2/10, 16:00), λοιπόν, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα, στο ματς με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 6η «στροφή», ο Μίτσελ σκέφτεται να ξεκινήσει τον Αφρικανό φορ στην «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα. Με τον Ισπανό τεχνικό να δοκιμάζει τον Μπακαμπού στην κορυφή της επίθεσης, στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Να σημειωθεί, ότι ο νέος επιθετικός του Θρύλου, στα 31 του χρόνια, έχει σκοράρει 151 τέρματα, σε 364 συμμετοχές, με Σοσό (21), Βιγιαρεάλ (47), Γκουοάν Πεκίνου (58), Μαρσέιγ (4) και Μπούρσασπορ (21). Επίσης, ο διεθνής στράικερ των Πειραιωτών έχει πετύχει 40 γκολ με το Κονγκό και καμιά… 40αριά με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Γαλλίας (Κ20, Κ19, Κ18).

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης