Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη για την Εθνική, MVP ο Μασούρας! (video)

Νίκη για την Εθνική, MVP ο Μασούρας! (video)
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:43

O Γιώργος Μασούρας ήταν αυτός που άνοιξε το… δρόμο για τη νίκη της Εθνικής μας ομάδας, κόντρα στην Βόρεια Ιρλανδία, στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Nations League. Η Ελλάδα επικράτησε με 3-1 και ανέβηκε και τυπικά στην Β’ κατηγορία του θεσμού (πέντε νίκες, μία ήττα), με τον εξτρέμ του Ολυμπιακού να σκοράρει για το 2-1, στο 56ο λεπτό.

Γενικότερα, ο Μασούρας ήταν εξαιρετικός, αγωνίστηκε βασικός και πρόσφερε τα μέγιστα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Μάλιστα, αναδείχθηκε MVP του αγώνα!

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε συνολικά η Εθνική, η οποία δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, προηγήθηκε με 1-0 και παρότι ισοφαρίστηκε (1-1), κατάφερε και πανηγύρισε τη νίκη, στο φινάλε των ομίλων του Nations League.

Το σκορ άνοιξε ο Πέλκας στο 13ο λεπτό, ενώ στο 80ό, ο Μάνταλος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Κουρμπέλης, Μασούρας (76' Χατζηγιοβάνης), Πέλκας (67' Φούντας), Μπακασέτας (76' Μπουχαλάκης), Χατζηδιάκος, Μάνταλος (92' Γούτας), Τσιμίκας και Ιωαννίδης (67' Δουβίκας).

Βόρεια Ιρλανδία: Πίκοκ, Μπράντλεϊ (68' Τσαρλς), Λούις, Φλάναγκαν, Έβανς, Ντέιβις, Λέιβερι (67' Γουάιτ), Τόμπσον (9' λ.τρ. Σαβίλ), ΜακΚαν, ΜακΝερ και Μαγκένις

Δείτε το γκολ του Μασούρα:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης