Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστιε Ματιέ, πολύχρονος και κουπάτος! (video)

Τεράστιε Ματιέ, πολύχρονος και κουπάτος! (video)
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:21

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Κλείνει τα 38 του χρόνια και συνεχίζει να θυμίζει σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός και τίποτε περισσότερο. Ο Ματιέ μπορεί να μην έχει πλέον συνεχή 90λεπτα, ή την φρεσκάδα την οποία είχε ακόμη και όταν έβαλε για πρώτη φορά την ερυθρόλευκη, όμως η ποιότητά του είναι απαράμιλλη. Και το πάθος του, κάθε φορά κατά την οποία πατάει το χορτάρι, παράδειγμα προς όλους και οδηγός για όλη την ομάδα του Ολυμπιακού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Κλείνοντας τα 38 του, ο Ματιέ έχει ακόμη πράγματα να δώσει στον Ολυμπιακό. Και το γεγονός ότι το κάνει ακόμη με την καρδιά του, δείχνει τι άνθρωπος και ποδοσφαιριστής είναι. Ο Ολυμπιακός είναι τυχερός που τον έχει…

Ο Βαλμπουενά έχει γενέθλια και όλη η οικογένεια του εύχεται χρόνια πολλά, καλά και… κουπάτα.

Τεράστιε Ματιέ, πολύχρονος και κουπάτος!

Δείτε τις ευχές τις ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Διαβάστε επίσης

Ο Τσιάρτας «καρφώνει» ξανά την ΑΕΚ (photos)

Ο Τσιάρτας «καρφώνει» ξανά την ΑΕΚ (photos)

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος πρόσφατα είχε ταρακουνήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, με όσα υποστήριξε στη συνέντευξή του στους Betarades, «κάρφωσε» την ΑΕΚ με ανάρτηση στα social media.

Φορτσάρει την κατάλληλη στιγμή!

Φορτσάρει την κατάλληλη στιγμή!

Το υπέροχο τελείωμα στο γήπεδο του Άρη, αλλά και το επίσης υπέροχο τελείωμα στη Ριζούπολη με την Εθνική Ελλάδας, δείχνουν ότι ο Γιώργος Μασούρας είναι εδώ…