Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κερδίζει η Εθνική, πανηγυρίζουν! Χάνει η Εθνική, πανηγυρίζουν…

Κερδίζει η Εθνική, πανηγυρίζουν! Χάνει η Εθνική, πανηγυρίζουν…
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 - 16:54

Δεν αγαπούν αγνά την Εθνική. Κανείς τους. Για τους ‘εξυγιαντές’ και τα φερέφωνά τους λέμε. Οι οποίοι εν έτει 2022 χρησιμοποιούν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για επικοινωνιακούς λόγους και να προβάλλουν τον Μπαλτάκο, τον Δημητρίου, τον έναν, τον άλλο. Όποιον τέλος πάντων είναι στα «δρώμενα», που λέμε… ΑΥΤΟ τους ενδιαφέρει και τίποτε άλλο. Ούτε η πρόοδος της Ελλάδας, ούτε και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θέλουν απλώς να πιστώνουν τις νίκες της Εθνικής στο «καθεστώς» και να κάνουν προπαγάνδα, έχοντας στην πρώτη γραμμή την ΕΠΟ (τους).

Κερδίζει η Εθνική λοιπόν; Πανηγυρίζουν. Όχι αγνά. Όχι ως φίλαθλοι. Όπως και όταν έχανε η Εθνική, πάλι… πανηγύριζαν… Ξανά όχι ως φίλαθλοι… Ξανά όχι με αγάπη για την Εθνική. Αλλά γιατί τότε ήθελαν να χτυπήσουν την ΕΠΟ, για την οποία έλεγαν παραμύθια, ότι… δήθεν «ελέγχει» ο Ολυμπιακός. Ή για να πάρουν την Εθνική από το Καραϊσκάκη. Και να την πάνε στην Τούμπα, στη Ριζούπολη, ή όπου αλλού…

Είδαμε βέβαια που κατέληξαν οι σκευωρίες τους και πως πήγαν τα πράγματα για την Εθνική. Και για το ελληνικό ποδόσφαιρο… Η ουσία είναι μία, ωστόσο. Και δεν αλλάζει… Κερδίζει η Εθνική, πανηγυριζουν! Χάνει η Εθνική, πανηγυρίζουν… Βολεψάκηδες, οι λεγόμενοι. Τα ίδια και τα ίδια. Κάποτε συνέφερε να πανηγυρίζουν τις ήττες, τώρα τις νίκες. Όπου φυσάει ο άνεμος, σαν να λέμε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης