Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολύτιμος παντού ο Μασούρας (video)

Πολύτιμος παντού ο Μασούρας (video)
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:25
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Γκολ στο τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού προ διακοπής (και τι γκολ!), απέναντι στον Άρη, γκολ και με την Εθνική Ελλάδας, απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία. Ο Γιώργος Μασούρας δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο, πέρα από τη δουλειά του και συνεχίζει να αποδεικνύει πως παραμένει πολύτιμος και στον Ολυμπιακό και στην Εθνική Ελλάδας.

Και πολύτιμο δεν τον κάνουν μόνο τα γκολ του και οι ασίστ του, αλλά και η εν γένει προσφορά του στο παιχνίδι της ομάδας του. Όποτε παίζει, δίνει τα πάντα και προσπαθεί να βοηθάει την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους τους.

Ακόμη και στο διάστημα που πέρασε που δεν ήταν ο εαυτός του, ο Έλληνας εξτρέμ πάντα τα έδινε όλα. Πάντα έδινε τα πάντα. Ποτέ του δεν τα παράτησε, ποτέ του δεν εγκατέλειψε τη μάχη. Παραμένει ταπεινός και συνεχίζει να δουλεύει σκληρά. Το ότι είναι βασικός και στον Ολυμπιακό και στην Εθνική Ελλάδας σίγουρα «λέει» πολλά. Δεν είναι μόνο τα γκολ και οι ασίστ, αλλά η συνολική παρουσία του, η δουλειά και το τρέξιμο που ρίχνει και στο γήπεδο και ότι δεν τα παρατάει ποτέ!

Πολύτιμος! Παντού!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης