Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλή εικόνα και νίκη πριν τον «τελικό»

Καλή εικόνα και νίκη πριν τον «τελικό»
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:58

Έναν σημαντικό αγώνα με τον Ατρόμητο δίνει ο Ολυμπιακός την Κυριακή. Και γίνεται πιο σημαντικός με βάση ότι έως τώρα έχει χάσει 7 βαθμούς. Πολύ σημαντικό και το παιχνίδι που ακολουθεί, με την Καραμπάγκ, αλλά για την ώρα υπάρχει μόνο ο Ατρόμητος (2/10, 16:00).

Ο Θρύλος, στο ντεμπούτο του Μίτσελ μετά την επιστροφή του, θέλει να δείξει καλή εικόνα μπροστά στο κοινό του και να φτάσει στη νίκη. Απαραίτητο ειδικά το δεύτερο, θα είναι καλοδεχούμενο και το πρώτο. Άλλωστε, με την ποιότητα που έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του, είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να δείχνει καλή εικόνα. Και βελτίωση σε σχέση με το πριν, έτσι!

Υπάρχουν αρκετά θέματα στην ομάδα, όπως οι τραυματισμοί που έχουν αποκομίσει οι Βατσλίκ, Μπα, Ρέτσος, Λάιντνερ, Ουί-Τζο Χουάνγκ, αλλά υπάρχει το κατάλληλο βάθος στο ρόστερ να καλυφθεί κάθε κενό.

Για την ώρα, στον Ολυμπιακό δεν ασχολούνται με την Καραμπά, με τον «τελικό» απέναντι στην Καραμπάγκ που θα κρίνει αρκετά για το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας, αλλά μόνο με τον Ατρόμητο. Είναι και αυτό πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Θρύλο...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης