Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι αριθμοί του «ερυθρόλευκου» Πασχαλάκη!

Οι αριθμοί του «ερυθρόλευκου» Πασχαλάκη!
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:17

Την εστία του Ολυμπιακού θα υπερασπίζεται, πλέον, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης! Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και μετακόμισε και επίσημα στην ομάδα του Πειραιά.

Η προσθήκη του Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια του Θρύλου είναι πολύ σημαντική, μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Τόμας Βατσλίκ. Ο 33χρονος πρόκειται για εκρηκτικό γκολκίπερ, με εξαιρετικό κορμί, που αναμένεται να «ανεβάσει» τον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο στην εν λόγω θέση!

Στο παρελθόν, ο διεθνής γκολκίπερ των Πειραιωτών αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο μέτρησε 179 συμμετοχές (149 γκολ παθητικό), εκ των οποίων στις 75 κράτησε το «μηδέν». Στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο «ερυθρόλευκος» άσος μέτρησε εννιά clean seets (27 ματς), στον Πανθρακικό δύο (18 ματς), ενώ στον Λεβαδειακό ένα, σε μόλις μία συμμετοχή.

Στην Εθνική ομάδα Ανδρών, ο νέος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια, δύο εκ των οποίων σε προκριματικά Euro.

Δείτε τα στατιστικά:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης