Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα πρώτα χαμόγελα για τον Πασχαλάκη ήρθαν λόγω…

Τα πρώτα χαμόγελα για τον Πασχαλάκη ήρθαν λόγω…
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 09:58

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι εδώ και είναι πλέον μέλος της οικογένειας! Ο νέος τερματοφύλακας του Θρύλου διαθέτει ικανότητα, εμπειρία, έχει θετικά και αρνητικά στοιχεία (όπως άλλωστε έχει και ο Βατσλίκ, αλλά και κάθε παίκτης στη θέση του) και η έλευσή του φέρνει νέο «αέρα» στον «άσο» της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας. Ο Πασχαλάκης αποκτήθηκε ως εν δυνάμει βασικός γκολκίπερ στον Ολυμπιακό, για να μπορεί ανά πάσα στιγμή να είναι έτοιμος να «γεμίσει» ΣΩΣΤΑ και με επιτυχία τη θέση.

Μάλιστα, ήδη από την πρώτη του ημέρα στο Ρέντη, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κατάφερε να φέρει χαμόγελα, στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Οι πρώτες «εικόνες» του νέου τερματοφύλακα της ομάδας του Μίτσελ ήταν άκρως ενθαρρυντικές. Τα τεστ του έδειξαν έναν απολύτως υγιή και σε τρομερή κατάσταση αθλητή, παραπέμποντας σε κάποιον κατά πολύ νεότερό του.

Τα ρεφλέξ του Πασχαλάκη παραμένουν σε υψηλό επίπεδο. Πλέον έχει και την εμπειρία να διαχειρίζεται διαφορετικά τις καταστάσεις και να επεμβαίνει καίρια σε φάσεις οι οποίες γράφουν «κίνδυνος» για την άμυνα του Θρύλου. Όλα θα φανούν στο χορτάρι βεβαίως, αλλά σε πρώτη φάση, «μίλησαν» τα τεστ του. Και αυτά που έδειξαν ήταν πολύ ενθαρρυντικά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Είναι στο χέρι τους

Είναι στο χέρι τους

Ο Μίτσελ έχει στα χέρια του δύο δεξιά μπακ ποιότητας και είναι στο χέρι του ίδιου και των παικτών, το πως θα διαχειριστεί τη χρησιμοποίησή τους.