Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιθανή ανατροπή με Κασάμι, κρίνεται εντός ωρών το θέμα

Πιθανή ανατροπή με Κασάμι, κρίνεται εντός ωρών το θέμα
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:18

Η μεταγραφή του Παϊτίμ Κασάμι, ως ελεύθερος, στον Ολυμπιακό, είχε πάει πίσω το αμέσως προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο σήμερα, τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην Ελλάδα, για ελεύθερους ποδοσφαιριστές, είναι πιθανό να υπάρξει ανατροπή και το θέμα να προχωρήσει και να κλείσει, εντέλει, θετικά. Ο Ολυμπιακός έχει συνάντηση με την πλευρά του παίκτη, για να οριστικοποιηθεί το αν θα προστεθεί στο ρόστερ, στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Αν και όλα έδειχναν ότι δεν υπάρχει χώρος για άλλη μεταγραφή και ότι εκείνη του Πασχαλάκη έγινε λόγω της ατυχίας με τον Βατσλίκ, είναι πιθανό τα δεδομένα εντέλει να αλλάξουν. Ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να πάρει τον Κασάμι ως ελεύθερο και για αυτό τον λόγο γίνεται σήμερα μια τελική συνάντηση, για το θέμα.

Ο Κασάμι έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει και δεδομένα έχει πράγματα να δώσει στην ομάδα, με αποτέλεσμα στο λιμάνι να το «εξετάζουν» μέχρι τελευταία στιγμή το θέμα. Δεν είναι σίγουρο ότι η μεταγραφή θα γίνει. Αλλά δεν αποκλείεται κιόλας.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μίτσελ για Μαρσέλο: «Τότε θα παίξει»

Μίτσελ για Μαρσέλο: «Τότε θα παίξει»

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στο Onda Cero της πατρίδας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πότε σκοπεύει να ρίξει στη «μάχη» τον παγκόσμιο Βραζιλιάνο.