Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει χαθεί κάθε μέτρο, έγραψαν ότι ο Ολυμπιακός «ελέγχει τη Σούπερ Λιγκ» για να μην πάρει ο Αϊτόρ τον τίτλο του MVP!

Έχει χαθεί κάθε μέτρο, έγραψαν ότι ο Ολυμπιακός «ελέγχει τη Σούπερ Λιγκ» για να μην πάρει ο Αϊτόρ τον τίτλο του MVP!
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:50

Εντάξει. Κάθε φορά λέμε ότι τα έχουμε δει όλα. Ότι τα έχουμε ακούσει όλα. Ότι τα έχουμε διαβάσει όλα. Λέμε ότι δεν πάει πιο κάτω, με δαύτους. Λέμε ότι κάπου το βαρέλι θα εμφανίσει έναν πάτο και θα σταματήσουμε… Θα τελειώσει κάπου αυτή η κατρακύλα… Δεν υπάρχουν αυτά που ζούμε. Μιλάμε για εμπάθεια και μίσος κατά του Ολυμπιακού σε άλλο επίπεδο… Επίπεδο γραφικότητας στο οποίο κανείς δεν μπορεί να τους ακολουθήσει.

Έχει χαθεί κάθε μέτρο, έγραψαν ότι ο Ολυμπιακός «ελέγχει τη Σούπερ Λιγκ» για να μην πάρει ο Αϊτόρ τον τίτλο του MVP! Σοβαρά. Δεν κάνουμε πλάκα. Κυκλοφορεί «πόνημα» σύμφωνα με το οποίο ο κόσμος… χλευάζει την ισοβαθμία Μπιέλ-Αϊτόρ στον τίτλο του MVP του μήνα Σεπτεμβρίου, με μια στάση του στιλ «η Σούπερ Λιγκ είναι του Ολυμπιακού»…

Σοβαρά. Αλήθεια. Γράφτηκε τέτοιο πράγμα… Δεν υπάρχει μέτρο. Δεν υπάρχει πλέον κανένα όριο και κανένας φραγμός, όταν το μίσος για τον Ολυμπιακό επικρατεί… ΟΚ, όλη η κουβέντα θα έπρεπε να τελειώνει εδώ… Δυστυχώς δεν θα τελειώσει εδώ όμως…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Καραπαπάς έκοψε την όρεξη στην ΕΠΟ

Ο Καραπαπάς έκοψε την όρεξη στην ΕΠΟ

«Θα στηρίξουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο», διαβεβαίωσε ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού για τα χρήματα από τα ποσοστά από τα τηλεοπτικά και από τα συμβόλαια. Το σωσίβιο από Γκαγκάτση.

Μίτσελ για Μαρσέλο: «Τότε θα παίξει»

Μίτσελ για Μαρσέλο: «Τότε θα παίξει»

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στο Onda Cero της πατρίδας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πότε σκοπεύει να ρίξει στη «μάχη» τον παγκόσμιο Βραζιλιάνο.