Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επίσημο: Εποχή Οκκά στον Ολυμπιακό Β’!

Επίσημο: Εποχή Οκκά στον Ολυμπιακό Β’!
Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022 - 10:17

Ήταν αναμενόμενο, όμως από το πρωί του Σαββάτου είναι πλέον και επίσημο. Η εποχή Γιάννη Οκκά στον Ολυμπιακό Β’ αρχίζει από σήμερα Σάββατο 1/10, καθώς ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κυπρίου, πρώην παίκτη του Συλλόγου, στο πόστο του προπονητή της β’ ομάδας.

Το όνομα του Γιάννη Οκκά είχε ακουστεί από τις προηγούμενες ημέρες, όταν είχε γίνει γνωστό πως ο Ολυμπιακός προτίθεται να αντικαταστήσει σε αυτό το πόστο τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Και από το πρωί του Σαββάτου, ο Οκκάς είναι και «με τη βούλα» ο νέος τεχνικός της β’ ομάδας του Συλλόγου.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Οκκά.

O 45χρονος προπονητής, ο οποίος από το 2004 μέχρι το 2007 αγωνίστηκε με τα «ερυθρόλευκα», αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Β’.

Μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στην εθνική ελπίδων της Κύπρου.

Ο Γιάννης Οκκάς, όπως γίνεται σαφές, έχει εμπειρία και από τον Ολυμπιακό, αλλά και από αναπτυξιακές ομάδες, από τμήματα υποδομής. Στόχος του είναι να φέρει την ομάδα β’ ένα επίπεδο πιο πάνω και πιο κοντά στην πρώτη ομάδα. Και να αναδείξει ποδοσφαιριστές, μέσα από αυτή τη διαδικασία.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Λάιντνερ: «Τότε θα έχω διαβατήριο»

Λάιντνερ: «Τότε θα έχω διαβατήριο»

Ο διεθνής Ισραηλινός άσος μίλησε για την απόκτηση κοινοτικού διαβατηρίου, αλλά και τη φιλία του με τον Μαρσέλο, μέσα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.