Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λάιντνερ: «Τότε θα έχω διαβατήριο»

Λάιντνερ: «Τότε θα έχω διαβατήριο»
Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022 - 11:03

Ο Ντορόν Λάιντνερ είναι ένας ποδοσφαιριστής με εξαιρετικά στοιχεία, ο οποίος δείχνει να μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός διεθνής Ισραηλινός περιμένει να εκδώσει ρουμανικό διαβατήριο ώστε να μπορεί να αγωνίζεται ως κοινοτικός, ενώ ανυπομονεί να κάνει το ντεμπούτο του, με τη φανέλα του Θρύλου. Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού μίλησε για την απόκτηση κοινοτικού διαβατηρίου, αλλά και τη φιλία του με τον Μαρσέλο, μέσα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πάντα πίστευα στον εαυτό μου. Γνωρίζω πως θα τα πάω περίφημα στον Ολυμπιακό. Δεν είναι έκπληξη για μένα η πορεία μου. Ήξερα πως είμαι κατάλληλος γι’ αυτό το επίπεδο και ελπίζω να συνεχίσω σ’ αυτόν τον ρυθμό. Ο Μαρσέλο έχει γίνει καλός φίλος μου. Πιστεύω πως θα βρούμε την κατάλληλη φόρμουλα για να μοιραστούμε τον χρόνο ανάμεσα μας και αυτό δεν με φοβίζει καθόλου.

Δεν έχω αγωνιστεί καθόλου, ιατί είχα ένα πρόβλημα με το διαβατήριο μου, το οποίο θα παραλάβω στις επόμενες δύο εβδομάδες και στη συνέχεια θ’ αγωνίζομαι όπως συνήθως. Δεν πιέζω καταστάσεις. Είμαι ένας νέος παίκτης και θα έρθει η στιγμή μου στον Ολυμπιακό. Απολαμβάνω τα πάντα στον Ολυμπιακό, θέλω να μείνω σε καλή φόρμα και να ξεκινήσω να παίζω στην Ελλάδα».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης