Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρσέλο και Χάμες παρουσιάζουν την τρίτη εμφάνιση του Ολυμπιακού! (photos)

Μαρσέλο και Χάμες παρουσιάζουν την τρίτη εμφάνιση του Ολυμπιακού! (photos)
Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022 - 12:07

Έφτασε η ώρα και για την τρίτη εμφάνιση του Θρύλου. Η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα φορά την πιο όμορφη φανέλα και σε όλα τα επίπεδα είναι μπροστά… Με στιλ, με ωραίες γραμμές, λιτές, απέριττες και απλές… Η τρίτη φανέλα του Ολυμπιακού είναι εδώ και ποιοι θα ήταν πιο κατάλληλη να την παρουσιάσουν, από τους δύο παγκόισμιους σούπερ σταρ που διαθέτει η ομάδα του Πειραιά, στο «οπλοστάσιό» της; Μαρσέλο και Χάμες παρουσιάζουν τη νέα τρίτη εμφάνιση και… ρίχνουν το ίντερνετ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Τα καλύτερα έρχονται! Μέχρι τότε απολαύστε τον Χάμες και τον Μαρσέλο με την 3η μας εμφάνιση!», έγραψε ο Ολυμπιακός στα social media, δίνοντας στο κοινό τη νέα φανέλα. Σε ανοικτό γκρι χρώμα, με διακριτικές λεπτομέρειες στο σχέδιο και λευκές ρίγες στο μανίκι, η νέα φανέλα του Θρύλου τα… σπάει!

Και πόσο μάλλον όταν βλέπεις Μαρσέλο και Χάμες να την παρουσιάζουν…

Διαβάστε επίσης

Παίζουν σήμερα Φράιμπουργκ και Καραμπάγκ

Παίζουν σήμερα Φράιμπουργκ και Καραμπάγκ

Οι δύο από τους τρεις αντιπάλους του Θρύλου και η μία προσεχής (η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν) έχουν σήμερα ματς στα εθνικά τους πρωταθλήματα. Την Κυριακή το απόγευμα παίζει η Ναντ.