Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλαξέ το Μίστερ, δείξε τον νέο Ολυμπιακό!

Άλλαξέ το Μίστερ, δείξε τον νέο Ολυμπιακό!
Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022 - 09:40

Αρχίζουμε ξανά! Με νέο αέρα! Με νέα ώθηση, με νέα διάθεση, αλλά με τον ίδιο στόχο! Το 48ο. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση σήμερα, μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και πλέον, ο στόχος του είναι ξεκάθαρος: Απέναντι στον Ατρόμητο, στις 16:00, ο Ολυμπιακός θέλει να σημαδέψει την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ως εκείνη κατά την οποία άρχισε την αντεπίθεσή του για το 48ο!

Ο Μϊτσελ βρίσκεται μπροστά στη νέα μεγάλη του πρόκληση, ως προπονητής του Θρύλου. Να το αλλάξει, να γυρίσει για την ομάδα του τον διακόπτη και να εμφανίσει κάτι διαφορετικό. Κάτι νέο. Να μας δείξει ένα δείγμα από τον νέο Ολυμπιακό. Να μας δείξει έναν Ολυμπιακό κυρίαρχο, αεράτο, με διάθεση στο γήπεδο για δημιουργία και με γκολ. Με νίκη, στο φινάλε. Έναν Ολυμπιακό… κανονικό, εν ολίγοις.

Με τον κόσμο του στο πλευρό του και με τον Μαρσέλο στην αποστολή (μένει να φανεί αν θα τον δούμε, έστω και ελάχιστα), ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο γήπεδό του, για να κάνει αυτό που πρέπει. Να νικήσει, να βάλει +3 πόντους στο σακούλι του, αλλά κυρίως, να εμφανίσει ξανά εικόνα Θρύλου! Πάμε γερά, σέντρα στις 16:00 όπως είπαμε, σε μια εξαιρετική ποδοσφαιρική ώρα, στο ομορφότερο γήπεδο της χώρας… Φύγαμε!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης