Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυνατό ματς στην έδρα της Μονακό, για τη Ναντ (photo)

Δυνατό ματς στην έδρα της Μονακό, για τη Ναντ (photo)
Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022 - 14:48

Υποχρέωση στο πρωτάθλημα Γαλλίας έχει σήμερα η Ναντ. Μπορεί η Φράιμπουργκ και η Καραμπάγκ να έπαιξαν χθες και να έχουν ήδη μπει από σήμερα ξανά σε ρυθμό Ευρώπης, αλλά όπως και ο Ολυμπιακός, έτσι και η Ναντ, έχουν το ματς τους στο πρωτάθλημα σήμερα το απόγευμα. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον έβδομο όμιλο του Europa League, δοκιμάζεται στο Πριγκηπάτο, σήμερα το απόγευμα (1/10, 18:05). Απέναντι στη Μονακό, σε ένα δυνατό ματς, το οποίο φυσικά θέλει να κερδίσει, για να καταφέρει να ανέβει μερικές θέσεις στη βαθμολογία και να πάει στα πιο ψηλά στρώματα αυτής.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Θα σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη του αγώνα, αλλά και για το πως εμφανίστηκε σε αυτόν η Ναντ, όπως άλλωστε συνέβη και με τα χθεσινά ματς των Καραμπάγκ και Φράιμπουργκ Μείνετε συντονισμένοι!

Διαβάστε επίσης

Στο σπίτι του ο παιχταράς! (video)

Στο σπίτι του ο παιχταράς! (video)

Το πρώτο του μεγάλου ΜΑΡΣΕΛΟ στον Θρύλο, παρών ο Βραζιλιάνος στον Ναό, στην πρώτη του αποστολή. Δείτε πλάνα από την άφιξη στο Καραϊσκάκη!