Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον πάγκο ο παγκόσμιος Μαρσέλο, μαζί με ονόματα που εξιτάρουν! (photos)

Στον πάγκο ο παγκόσμιος Μαρσέλο, μαζί με ονόματα που εξιτάρουν! (photos)
Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022 - 15:45

Βήμα-βήμα, ο Μαρσέλο έρχεται ολοένα και πιο κοντά στο ντεμπούτο του, με τη φανέλα του Ολυμπιακού! Μια συγκυρία, την οποία ΟΛΗ η οικογένεια των «ερυθρολεύκων» περιμένει πως και πως. Μετά το ντεμπούτο του Χάμες, άπαντες στην ομάδα, αλλά και στις τάξεις των φιλάθλων, αδημονούν για να ζήσουν και τη στιγμή, κατά την οποία ο Μαρσέλο θα πατήσει το χορτάρι του γηπέδου Καραϊσκάκη! Και η αρχή γίνεται σήμερα, με την παρουσία του εξαιρετικού Βραζιλιάνου στον πάγκο!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Πριν από αυτό είχε έρθει η ανακοίνωση της αποστολής του Θρύλου, με τον Μίτσελ να παίρνει τον παγκόσμιο Βραζιλιάνο μαζί του, σε αυτή. Και κάπως έτσι αρχίσαμε πλέον και επισήμως, να μετράμε αντίστροφα, για να δούμε σε δράση τον σούπερ Βραζιλιάνο, με τη φανέλα του Ολυμπιακού. και τώρα είναι παρών, στον πάγκο, στο ματς με τον Ατρόμητο. Και μετράει και ο ίδιος αντίστροφα, για το επίσημο ντεμπούτο του, με τα ερυθρόλευκα.

Δείτε τον πάγκο του Ολυμπιακού, ο οποίος φυσικά… εξιτάρει καθώς σε αυτό, πέραν του τεράστιου Βραζιλιάνου, βρίσκει κανείς παίκτες όπως ο Μπιέλ, ο Σαμασέκου, ο Βαλμπουενά, ο Γκάρι και άλλοι:

Διαβάστε επίσης