Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο καλός επιθετικός φαίνεται

Ο καλός επιθετικός φαίνεται
Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022 - 12:14

Ο Ολυμπιακός έχει ΚΑΛΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ. Δεν το λέμε δογματικά, έτσι απλώς για να το πούμε. Πως κρίνεται ο ΚΑΛΟΣ επιθετικός; Μόνο με την καταμέτρηση των γκολ; Όχι πια. Το ποδόσφαιρο, όσο απλό και αν είναι στο τέλος της μέρας, είναι πλέον, στην εποχή μας, πιο σύνθετο. Και ο επιθετικός δεν αρκεί να είναι σκόρερ. Πρέπει στο γήπεδο να κάνει τα πάντα… Ο Ολυμπιακός έχει ΚΑΛΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ. Και τους επιθετικούς του μην τους «φοβάστε». Γιατί; Γιατί είναι ΕΚΕΙ. Πάντα στις φάσεις. Κινούνται σωστά, είναι εκεί όπου πρέπει, έχουν τις ευκαιρίες τους.

Ο καλός επιθετικός φαίνεται, από μακριά. Κάνει «μπαμ», «μπουμ», Μπακαμπούμ. Όπως θέλετε πείτε το. Και αναφερόμαστε σε όλα τα σέντερ φορ του Ολυμπιακού, αλλά με αφορμή τον Σίντρικ Μπακαμπού. Ο καλός επιθετικός είναι εκεί. Στη φάση. Είναι εκεί. Στην περιοχή. Στο σωστό σημείο. Είναι πάντα μέσα στις φάσεις, ακόμη και αν δεν τα βάζει. Θα τα βάλει. Τα έβαλε. Και θα βάλει και άλλα… Και εκείνος ο οποίος ακόμη δεν έχει βάλει, θα βάλει κι εκείνος… Γιατί αυτό κάνουν οι καλοί επιθετικοί. Παίζουν συνολικά καλά.

Ο Σίντρικα Μπακαμπού έκανε την αρχή. Θα την κάνει και ο Ουί Τζο. Θα επανέλθει στα στάνταρ του και ο Ελ Αραμπί. Η ποιότητα υπάρχει και περισσεύει. Ο Ολυμπιακός πρέπει πρώτα να γίνει ξανά ομάδα στο 100%. Να βγάλει στο γήπεδο τις αρετές της, συνολικά. Και οι επιθετικοί του, όπως ο Σίντρικ χθες, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αν τον αγχώνει ο Ελ Αραμπί; Μπιέλ!

Αν τον αγχώνει ο Ελ Αραμπί; Μπιέλ!

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει διαθέσιμο, δυστυχώς, τον σκόρερ Μπακαμπού. Αλλά έχει λύσεις, με πρώτη τον Μπιέλ, αν ο Ουί Τζο δεν είναι έτοιμος.