Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άτυχος ο Ελ Αραμπί, μένει εκτός για δύο με τρεις εβδομάδες

Άτυχος ο Ελ Αραμπί, μένει εκτός για δύο με τρεις εβδομάδες
Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022 - 13:08

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός σέντερ φορ υπέστη τραυματισμό στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του γόνατός του, με αποτέλεσμα να μένει εκτός δράσης για τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες. Ο «μπόμπερ» στέκεται άτυχος, καθώς χάνει τα ευρωπαϊκά ματς μπροστά και παράλληλα στερεί και από τον Ολυμπιακό μια αξιόπιστη και σοβαρή λύση για την επίθεση. Μια λύση-εγγύηση, όπως λέμε. Ο Ελ Αραμπί είναι πολύτιμος για τον Θρύλο και η απουσία του είναι πάντοτε αισθητή. Ακόμη και αν ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικούς επιθετικούς, στο ρόστερ του.

Όλα δείχνουν ότι ο Ελ Αραμπί χάνει Καραμπάγκ εκτός και εκτός, Φράιμπουργκ και πιθανώς δεν θα προλάβει ούτε τη Ναντ. Παράλληλα, χάνει ΟΦΗ (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός), καθώς και Παναιτωλικό και Λαμία… Θα κάνει αγώνα δρόμου για το… μετά. Για Ναντ δηλαδή (θα προσπαθήσει αυτό να μην το χάσει), Παναθηναϊκό εκτός, Λεβαδειακό εκτός και ΑΕΚ εντός…

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει λύσεις, αλλά μια απουσία όπως εκείνη του Ελ Αραμπί… πονάει. Και σίγουρα αφήνει πικρή γεύση, μετά τη χθεσινή νίκη της ομάδας… Ο Ελ Αραμπί αρχίζει άμεσα αποθεραπεία και αποκατάσταση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης