Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάνω από 20’ καθυστέρηση στη σέντρα στο ΑΕΚ-Ιωνικός, αλλά εδώ δεν έχουμε... πύρινα άρθρα όπως με τον Ολυμπιακό!

Πάνω από 20’ καθυστέρηση στη σέντρα στο ΑΕΚ-Ιωνικός, αλλά εδώ δεν έχουμε... πύρινα άρθρα όπως με τον Ολυμπιακό!
Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022 - 20:25

Για τις 8 είχε προγραμματιστεί η σέντρα στο ΑΕΚ-Ιωνικός, στο πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο. Βέβαια, ότι το ματς δεν ξεκίνησε ποτέ στην ώρα του, είναι μία... λεπτομέρεια.

Όπως λεπτομέρεια είναι και ότι άργησε να αρχίσει πάνω από 20 λεπτά. Με καθυστέρηση 21 λεπτών άρχισε, για την ακρίβεια, λόγω του καπνού από τα καπνογόνα που άναψαν οι φίλοι της ΑΕΚ.

Βέβαια, μία «βόλτα» να κάνεις, διαβάζεις για φανταστική και απίθανη ατμόσφαιρα. Δεν θα βρεις κάτι αρνητικό. Και γιατί να βρεις κάτι αρνητικό, άλλωστε, δεν παίζει και ο Ολυμπιακός που το κάνουν οι ίδιοι θέμα για το ότι κάποιες φορές έχει αργήσει η σέντρα για ελάχιστα λεπτά.

Πύρινα άρθρα κατά του Ολυμπιακού για καθυστέρηση στη σέντρα για ελάχιστα λεπτά, αλλά τα ίδια πύρινα άρθρα «απουσιάζουν» τώρα που «πρωταγωνίστρια» είναι η ΑΕΚ!

Ε, τυχαίο θα είναι!

Και κάτι ακόμη: Κρατήθηκε πριν τη σέντρα ενός λεπτού σιγή. Ή, τουλάχιστον, έγινε προσπάθεια. Οι παίκτες σχημάτισαν έναν κύκλο στη σέντρα, κάθισαν εκεί για 4-5 λεπτά, αλλά εν τέλει δεν κρατήθηκε ποτέ ενός λεπτού σιγή, μιας και οι οπαδοί της ΑΕΚ τραγουδούσαν «Ορίτζιναλ». Ούτε αυτό δεν μπορούσαν να κάνουν!

Διαβάστε επίσης