Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπακαμπού και η ευκαιρία που δεν γινόταν να χαθεί

Ο Μπακαμπού και η ευκαιρία που δεν γινόταν να χαθεί
Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 - 01:09
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Με το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι να ολοκληρώνεται και τον Ολυμπιακό να ψάχνεται για κάποιες θέσεις, η τελευταία μέρα περιελάμβανε την... έκπληξη με τον Σίντρικ Μπακαμπού. Ο Ολυμπιακός πήρε παίκτη σε θέση που θεωρητικά δεν χρειαζόταν. Όμως, όταν σου παρουσιάζεται τέτοια ευκαιρία, δεν την αφήνεις.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας βρήκε την άκρη να κάνει δικό του τον πρώην φορ της Μαρσέιγ και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Έστω και αν έμοιαζε πλήρης στην κορυφή της επίθεσης, ο διεθνής Κονγκολέζος στράικερ δεν γινόταν να χαθεί.

Είναι οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται τις τελευταίες μέρες και δεν μπορείς να τις προσπεράσεις. Παίκτης με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα και πολλές παραστάσεις στο κορυφαίο επίπεδο, στην Ισπανία, κυρίως με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ, δεν γινόταν να μην κάνει τη διαφορά και στον Ολυμπιακό.

Και την έκανε. Έπαιξε βασικός για πρώτη φορά την Κυριακή, πέτυχε δύο γκολ, θα μπορούσε να είχε σημειώσει κι άλλο. Όμως, ίσως πιο σημαντικό και από τα δύο τέρματα που σημείωσε είναι το γεγονός πως έδειξε από την αρχή την κλάση του. Το έδειξε κυρίως σε εκείνους που δεν γνώριζαν. Γιατί, εκείνοι που γνώριζαν φρόντισαν να ενεργήσουν ώστε ο υπογράψουν τον Μπακαμπού την τελευταία μέρα και να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ήδη ποιοτική επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού.

Ο Μπακαμπού είναι η ευκαιρία που δεν γινόταν να χαθεί. Όταν ο Ολυμπιακός είδε πρόσφορο έδαφος, προχώρησε δίχως δεύτερη σκέψη την υπόθεση και κατάφερε να φέρει στην Ελλάδα άλλον έναν ποιοτικό φορ. Ο Κονγκολέζος επιθετικός έδειξε ήδη την τεράστια κλάση του. Παικταράς!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης