Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον κόσμο στο πλευρό του!

Με τον κόσμο στο πλευρό του!
Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 - 10:42

Έναν πολύ κρίσιμο αγώνα δίνει την Πέμπτη ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την Καραμπάγκ (6/10, 22:00) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θέλει τόσο πολύ τη νίκη που θα τον βάλει και πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά ο Ολυμπιακός είναι για τα δύσκολα. Και θέλει, με τον κόσμο στο πλευρό του, να φτάσει σε μία επιτυχία που θα τον ξαναβάλει στην κουβέντα για την επόμενη φάση.

Η Καραμπάγκ δείχνει ότι πρόκειται για αξιόλογη και επικίνδυνη ομάδα, μιας και πέρα από το ότι δυσκόλεψε πολύ την Φράιμπουργκ στην ήττα με 2-1 στη Γερμανία, νίκησε με 3-0 τη Ναντ στο Αζερμπαϊτζάν

Με τον κόσμο στο πλευρό του, λοιπόν, ο Θρύλος, θέλει να πάρει την πρώτη φετινή νίκη στην Ευρώπη και να κάνει βήμα πρόκρισης. Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά, είτε διαδικτυακά, είτε μέσω ίντερνετ. Επίσης, να υπενθυμίσουμε και την σημαντική υπενθύμιση με βάση και το ότι είναι κλειστό το πέταλο της Θύρας 7.

Για τον αγώνα της Πέμπτης, τα εισιτήρια διαρκείας των θυρών 4 έως 7 μεταφέρονται σε άλλες θύρες ακολούθως:

Ο κόσμος που έχει διαρκείας στις θύρες 5 και θύρα 7, θα εισέρχεται από τη θύρα 23 (είσοδος 16 – πεζογέφυρα ΗΣΑΠ).

Ο κόσμος που έχει διαρκείας στις θύρες 4 και 6, θα εισέρχεται από τις θύρες 24 και 25 (είσοδος 17).

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ποτέ ξανά!

Ποτέ ξανά!

23 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία στα Τέμπη όπου 6 οπαδοί του ΠΑΟΚ έχασαν τη ζωή τους...