Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

H επιστροφή του Μίτσελ στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό αποκλειστικά στην COSMOTE TV

H επιστροφή του Μίτσελ στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 - 13:31

Η επιστροφή Μίτσελ στον Ολυμπιακό έχει σημάνει την αρχή της «ευρωπαϊκής αντεπίθεσης» των Πειραιωτών, οι οποίοι θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη στο UEFA Europa League απέναντι στην Κάραμπαγκ (6/10, 22.00, COSMOTE SPORT 2HD).

Εκτός από τον αγώνα του Ολυμπιακού, την Πέμπτη 6/10 οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα παρακολουθήσουν 13 ακόμα δυνατές αναμετρήσεις από την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, σε UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League.

Σταθερή αξία στις μεγάλες ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές βραδιές, αποτελεί η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT, που θα μεταφέρει τον παλμό των αγώνων και θα παρουσιάσει όλο το ρεπορτάζ, τα τελευταία νέα των ομάδων και φυσικά όλες τις φάσεις και τα γκολ της αγωνιστικής.

UEFA Europa League με 10 συναρπαστικά ματς

Την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίζει την Κάραμπαγκ, στο Stade Europa-Park θα αρχίσει το άλλο παιχνίδι του 7ου ομίλου, αυτό της αήττητης Φράιμπουργκ με τη Ναντ (22.00, COSMOTE SPORT 4HD).

Στο πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής ανήκει και η πρώτη επίσκεψη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Κύπρο, όπου θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια (19.45, COSMOTE SPORT 3HD). Στον πάγκο της ομάδας της Λευκωσίας κάθεται ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, της Σέλτικ και της Λέστερ, Νιλ Λένον.

H AΕΚ Λάρνακας θα φιλοξενηθεί από τη Φενέρμπαχτσε (22.00, COSMOTE SPORT 7HD) σε αγώνα που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο ως προς τις ομάδες του ομίλου που θα προχωρήσουν.

Τα δυο διαδοχικά παιχνίδια της Ρόμα με την Ρεάλ Μπέτις (αρχής γενομένης από αυτό της Πέμπτης 6/10, στις 22.00, στο COSMOTE SPORT 5HD) θα κρίνουν εν πολλοίς τις εξελίξεις στον 3ο όμιλο. Στο επίκεντρο τίθεται η «αντιπαλότητα» των Ζοσέ Μουρίνιο και Μανουέλ Πελεγκρίνι. Ο Πορτογάλος είχε αντικαταστήσει τον Χιλιανό στη Ρεάλ, το 2010, ενώ ήταν ανταγωνιστές στην Premier League από το 2013 έως και το 2015.

Η Μπόντο Γκλιμτ θα επισκεφτεί την Άρσεναλ (22.00, COSMOTE SPORT 3HD), χωρίς να έχει υποστεί ήττα. Η Μονακό είναι η νέα αντίπαλος της Τράμπζονσπορ, με το ματς να αρχίζει στις 19.45 (COSMOTE SPORT 8HD).

UEFA Europa Conference League

Η Φιορεντίνα θα πάει στo Tynecastle Park του Εδιμβούργου για να διεκδικήσει την πρώτη νίκη στο UEFA Europa Conference League, στο ματς με τη Χαρτς (22.00, COSMOTE SPORT 6HD).

H αήττητη Γουέστ Χαμ θα ταξιδέψει στις Βρυξέλλες για να τεθεί αντιμέτωπη της Άντερλεχτ, σε 'repeat' του τελικού του UEFA Cup Winners' Cup του 1976 (19.45, COSMOTE SPORT 9HD). Με νίκη οι Άγγλοι μπορούν να διασφαλίσουν την πρόκριση στη φάση των νοκ άουτ. Αήττητη είναι και η Άλκμααρ που υποδέχεται (22.00, COSMOTE SPORT 9HD) τον Απόλλωνα Λεμεσσού, ομάδα που δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη στη διοργάνωση.

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα μπουν από νωρίς στο ρυθμό της ευρωπαϊκής βραδιάς, αφού στις 18.30 ξεκινά η εκπομπή «European Football Show» (COSMOTE SPORT 1HD), με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα. Τα μεσάνυχτα θα συντονιστούν και πάλι στο COSMOTE SPORT 1HD, καθώς το «European Football Show» θα επιστρέψει με τα καλύτερα στιγμιότυπα, το ρεπορτάζ και την ψηφιακή ανάλυση των αγώνων της ημέρας.

Και αυτή την εβδομάδα, η εκπομπή «European Football Λεπτό προς Λεπτό» με τον Τόλη Χριστοφοράκη (19.45, COSMOTE SPORT 1HD) θα «ξεναγήσει» τους τηλεθεατές της COSMOTE TV στα ευρωπαϊκά γήπεδα, παρουσιάζοντας όλα τα γκολ και τις σημαντικότερες φάσεις της αγωνιστικής μέρας από το UEFA Europa League και το UEFA Conference League.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων της Πέμπτης 6/10:

UEFA Europa League

Όμιλος

Παιχνίδι

Ώρα

Κανάλι

7ος

Ολυμπιακός-Κάραμπαγκ

22.00

COSMOTE SPORT 2HD

Φράιμπουργκ-Ναντ

22.00

COSMOTE SPORT 4HD

1ος

Ζυρίχη-PSV Αϊντχόφεν

19.45

COSMOTE SPORT 6HD

Άρσεναλ-Μπόντο Γκλιμτ

22.00

COSMOTE SPORT 3HD

2ος

Φενέρμπαχτσε-ΑΕΚ Λάρνακας

22.00

COSMOTE SPORT 7HD

3ος

Ρόμα-Μπέτις

22.00

COSMOTE SPORT 5HD

5ος

Ομόνοια-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

19.45

COSMOTE SPORT 3HD

Σερίφ Τιρασπόλ-Ρεάλ Σοσιεδάδ

19.45

COSMOTE SPORT 5HD

6ος

Στουρμ Γκρατς-Λάτσιο

19.45

COSMOTE SPORT 7HD

8ος

Μονακό-Τραμπζονσπόρ

19.45

COSMOTE SPORT 8HD

UEFA Europa Conference League

Όμιλος

Παιχνίδι

Ώρα

Κανάλι

1ος

Χαρτς-Φιορεντίνα

22.00

COSMOTE SPORT 6HD

2ος

Άντερλεχτ-Γουέστ Χαμ

19.45

COSMOTE SPORT 9HD

3ος

Βιγιαρεάλ-Αούστρια Βιέννης

22.00

COSMOTE SPORT 8HD

5ος

Άλκμααρ-Απόλλων Λεμεσού

22.00

COSMOTE SPORT 9HD

Διαβάστε επίσης

Μπιέλ... παντού!

Μπιέλ... παντού!

Ο Ισπανός έχει παίξει εξτρέμ, έχει αγωνιστεί στο «10», τώρα παίζει να τον δούμε και στην κορυφή της επίθεσης...